17 Ιουλ 2008

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΜΗ - ΠΑΟΚ

"ο νέος είναι ωραίος, μα ο παλιός είναι αλλιώς", λέει η λαϊκη παροιμία και ο... νέος πρωταγωνιστής του Καλυθενού ποδοσφαίρου Ερμής προχώρησε σε μία μεγάλη συμφωνία.
Η παρακάτω ανακοίνωση βγήκε από την ΠΑΕ - ΠΑΟΚ:

Στα πλαίσια του προγράμματος ανάπτυξης football prints, ανακοινώνεται η συμφωνία του ΠΑΟΚ με την ακαδημία ποδοσφαίρου, Α. Ο. Ερμής Καλυθιών.
Η Ακαδημία Ερμής Καλυθιών ενεργοποιεί και αναπτύσσει το ποδόσφαιρο από το 1993 στο νομό Δωδεκανήσου και τεχνικός διευθυντής είναι ο κύριος Σταυρής Ελευθέριος.


Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά τις προηγούμενες ημέρες ήρθε στις Καλυθιές και επιθεώρησε τα γήπεδα εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και έτσι επισημοποιήθηκε η συνεργασία.

Και μια και γράφουμε για ποδόσφαιρο σήμερα στην ΡΟΔΙΑΚΗ υπήρχε αναφορά στις εκλογές που έγιναν στον Απόλλων Καλυθιών στις 17 Ιουλίου 1958, πριν από 50 χρόνια. Γράφει η εφημερίδα: "Γενόμενων αρχαιρεσιών του Γυμναστικού Συλλόγου Απόλλων Καλυθιών, εξελέγησαν πρόεδρος Βασίλης Λεβέντης, αντιπρόεδρος Αναστάσιος Χατζηγεωργίου, Γενικός Γραμματέας Μιχάλης Κιόττος, ταμίας Λευτέρης Παπαελευθερίου, σύμβουλοι Κωνσταντίνας Αργύρας και Στέργος Ιατρού".

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...