14 Ιαν 2014

20 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΥΘΙΩΝ


20 χρόνια προσφοράς στην τοπική κοινωνία και τον αθλητισμό συμπληρώνει φέτος η Αθλητική Ενωση Καλυθιών "Ο ΣΤΑΥΡΟΣ". Κάντε κλικ στην ιστοσελίδα του συλλόγου  http://stavrosclub.blogspot.gr/ και δείτε μεγάλο φωτογραφικό αφιέρωμα στα αθλητικά του τμήματα.

ΟΙ ΕΛΙΕΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ




Με email στο blog ένας κάτοικος Καλυθιών ενημερώνει για ασυνείδητους που κόβουν ελιές από χωράφια χωρίς να έχουν άδεια από τους ιδιοκτήτες. Το ξύλο της ελιάς πωλείται ακριβά σε όσους έχουν τζάκια γι' αυτό τα τελευταία χρόνια έχουν παρουσιαστεί πολλά κρούσματα παράνομης υλοτομίας.
Θύματα παράνομων υλοτόμων έχουν πέσει και πολλά πεύκα στις περιοχές γύρω από τις Καλυθιές όπου υπάρχουν δάση (Αγιος Ιωάννης, Λατομεία, Πέραμα, Αγιος Γεώργιος κτλ).
* Οι φωτογραφίες με τους κομμένους κλώνους ελαιόδεντρων τραβήχτηκαν στην περιοχή γύρω από το κλειστό γυμναστήριο Φαληρακίου.  

ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΓΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗ

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Δωδεκανήσου θα διεκδικήσει το μεσημέρι της Τετάρτης ο Απόλλων Καλυθιών. Η ομάδα μας θα αγωνιστεί στο γήπεδο Αρχαγγέλου κόντρα στον τοπικό Αρη με ώρα έναρξης 14.15. Ο αγώνας είναι μονός και σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση ενώ αν χρειαστεί η πρόκριση θα κριθεί στη διαδικασία των πέναλτι.
Υπενθυμίζεται ότι πέρσι ο Απόλλων έφτασε μέχρι τον τελικό του κυπέλλου Δωδεκανήσου όπου και ηττήθηκε 1-0 από τον Φοίβο Κρεμαστής.

ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα λειτουργίας της βιβλιοθήκης Καλυθιών του Πολιτιστικού και Περιβαλλοντικού συλλόγου Καλυθιών "Ο ΦΑΡΟΣ" που βρίσκεται πάνω από το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών.
Από 20/1
Δευτέρα 6-8 μ.μ. (Πολυχρόνη Τσαμπίκα-Μανιά Δέσποινα)
Τρίτη 11 π.μ.-1 μ.μ. (Παπαγεωργίου Μιχάλης)
Τετάρτη 6-8 μ.μ. (Χατζηγεωργίου Τάσος)
Πέμπτη 11 π.μ.-1 μ.μ. (Σαββιού Σταυρούλα)

Παρασκευή 6-8 μ.μ. (Χατζηνικόλα Θέμη)

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...