1 Νοε 2009

ΓΙΟΡΤΗ ΜΕ... ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ





Με εφτά μήνες καθυστέρηση τα μέλη της ομάδας "ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ" γιόρτασαν σήμερα, δίπλα στην παραλία Φαληρακίου, τη νίκη τους στο "ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ" που είχε διοργανώσει τις απόκριες 2009 ο σύλλογος "Ο ΦΑΡΟΣ".
Οι νικητές έφαγαν, ήπιαν και... γλέντησαν ευχόμενοι "ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ".

ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ







Στιγμιότυπα από το παιδικό τουρνουά των ακαδημιών του Απόλλωνα Καλυθιών με τις σχολές του Ολυμπιακού στη Ρόδο, το παιχνίδι των εφήβων του Απόλλωνα στη Ψίνθου (νίκησε η Δόξα 4-0) και την αναμέτρηση 5Χ5 για τη Β' εθνική Σταυρός Καλυθιών - Αιακός Σαλαμίνας (νίκησαν οι φιλοξενούμενοι με πολλά γκολ)

ΑΡΕΣΕ Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ




Πολύ γέλιο προσέφερε η θεατρική παράσταση "ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ" του συλλόγου Κρητικών Ρόδου που ανέβηκε το βράδυ του Σαββάτου στην αίθουσα εκδηλώσεων του πρώην κοινοτικού καταστήματος με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Οργανισμού. Οι θεατές γέλασαν με τη ψυχή τους με τα καμώματα των πρωταγωνιστών της ιστορίας.
Με αφορμή αυτή την παράσταση καλό θα είναι η δημοτική αρχή να προχωρήσει σε ίδρυση θεατρικού εργαστηρίου στα χωριά μας ως ακόμα μία διέξοδο για τα νέα (αλλά και τα μεγαλύτερα παιδιά).

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...