21 Φεβ 2009

ΣΟΥΠΕΡ Ο ΕΡΜΗΣ - ΧΑΛΙΑ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ

Σε διαφορετικούς δρόμους εξακολουθούν να βαδίζουν οι ποδοσφαιρικές μας ομάδες.

Ο Ερμής στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής ήταν εκπληκτικός, παρά τις πολλές απουσίες (Ζωάννου - Ν. Νικολός - Χατζηγεωργίου - Καραγιάννης - Γιαννόπουλος) και συνέτριψε 6-1 στις Καλυθιές τον Φοίβος Κρεμαστής.
Ο Ερμής επιβεβαίωσε ότι διανύει περίοδο φόρμας και βλέπει πλέον τον στόχο της κατάκτησης του Κυπέλλου. Την Τρίτη θα γίνει η κλήρωση της ημιτελικής φάσης (μονά παιχνίδια). Στην κληρωτίδα θα μπουν Ερμής - Κλεάνθης - Ακουσίλαος - Ανταγόρας Κω.
Στο παιχνίδι με τον Φοίβο το τελικό 6-1 τα λέει όλα. Από δύο γκολ πέτυχαν οι Παπαδόπουλος, Μαυρομούστακος ενώ από ένα οι Στέργος Σταυρής και Βασιλόπουλος.
Η σύνθεση: Χατζηνικόλας, Ηλίας, Κίτσος, Στέργος Νικολός, Στέργος Σταυρός, Μάκρας, Μακρυδημήτρης, Βασιλόπουλος, Παπαδόπουλος, Μαυρομούστακος, Μανέττας.
Επαιξαν ως αλλαγή οι Γιώργος Παπαγεωργίου, Σταύρος Γαλανός και Μιχάλης Σταυρής.

Από την άλλη ο Απόλλων βαδίζει στο δρόμο της μιζέριας και του υποβιβασμού. Η ομάδα μας δεν κατάφερε την Παρασκευή να αντισταθεί και έχασε 4-1 στο Παραδείσι από τον Κλεάνθη. Μοναδική δικαιολογία οι πολλές απουσίες παικτών. Το μοναδικό γκολ της τιμής πέτυχε ο Στέφανος Γκιζλής στο 88ο.
Η σύνθεση: Χατζηνικόλας (35 λτ. Κακοσαίος), Βασιλείου (8 λτ. Γκισλής), Ερλαντ, Βασ. Βιτσέντζος, Ζούνης, Γκεοργκίεφ, Κουφάλης, Κυριαζής, Παντίδος, Κιάρρι (72 Κώστας Γαλατάς), Δημητριάδης
Η διοίκηση του Απόλλωνα οφείλει ΑΜΕΣΑ να κάνει αυτοκριτική για τα λάθη που έγιναν το καλοκαίρι αλλά και κατά τη διάρκεια της χρονιάς, να προστατέψει την περιουσία της ομάδας που είναι τα ταλέντα και να πάρει αποφάσεις για την επόμενη δύσκολη περίοδο.

ΧΙΟΝΟΠΟΛΕΜΟΣ



Το πρωί του Σαββάτου πήρα τα... βουνά και έφτασα μέχρι τον Προφήτη Ηλία όπου είχε χιονίσει την Παρασκευή. Παρότι πήγα με 24 ώρες καθυστέρηση υπήρχε ακόμη χιόνι από τα ξενοδοχεία Ελαφος και Ελαφίνα και ψηλότερα.
Φέτος στη Ρόδο ζούμε έναν πραγματικό χειμώνα

Περισσότερες φωτογραφίες και λεπτομέρειες στο www.rhodes24.gr

Και ο φίλος μου ο Κωβαίος (πολιτικός παντός καιρού) ζήλεψε τη φωτογραφία μου και ανέβηκε, ακόμη ψηλότερα, στον Ατάβυρο

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...