14 Ιαν 2013

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ... ΓΛΥΚΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ!


Το μεσημέρι της Τρίτης (1.00 μ.μ.) γήπεδο Καλυθιών θα διεξαχθεί η αναμέτρηση της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Δωδεκανήσου ανάμεσα στον Απόλλωνα και τον Αντίμαχο της Κω. Παρά την πίκρα για τον τρόπο που ήρθε η ήττα κόντρα στη Ρόδο πρέπει όλοι μας να δώσουμε αύριο βροντερό παρών για να σπρώξουμε την ομάδα μας στην πρόκριση στους ημιτελικούς του κυπέλλου. Φέτος στις Καλυθιές ο Απόλλων είναι ισχυρός με 7 νίκες και μόλις μία ήττα (από τον Φοίβο) στο πρωτάθλημα.
Ο Απόλλων είναι πολλά χρόνια μακριά από τους τίτλους και το κύπελλο φέτος προσφέρεται για την κατάκτηση της κούπας.
Οι παίκτες είναι αποφασισμένοι να μας... γλυκάνουν. Ας τους βοηθήσουμε!

ΜΑΝΙΑ-ΚΟΣ ΜΕ ΤΑ ΓΚΟΛ!


Τα σταθερά βήματα του Μιχάλη Μανιά προς τα μεγάλα πατώματα του ελληνικού ποδοσφαίρου συνεχίστηκαν και το απόγευμα της Κυριακής. Ο Μανιάς άνοιξε το δρόμο της νίκης του Απόλλωνα Σμύρνης επί της Αναγέννησης Επανωμένης με το γκολ (1-0) που πέτυχε στο 17' (φωτογραφία).
Ο Μανιάς που ξεκίνησε να παίζει μπάλα στις Καλυθιές με τον τοπικό Ερμή είχε συμμετοχή και στο δεύτερο τέρμα της ομάδας του που τελικά χρεώθηκε στον Καραμαλίκη.
Μπορεί τις τελευταίες ημέρες να έχει "παγώσει" το ενδεχόμενο μετακίνησή τους στον Παναθηναϊκό όσο όμως βρίσκει δίκτυα τόσο είναι σίγουρο πως το καλοκαίρι θα κάνει τη μεγαλύτερη μεταγραφή της καριέρας του βρίσκοντας συμβόλαιο σε ομάδα της Super League.

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...