17 Δεκ 2012

ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΑΛΟΝΙΑ



Βήμα βήμα προς τα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου βαδίζει ένα δικό μας παιδί, ο Μιχάλης Μανιάς που συμβάλει σημαντικά στη διατήρηση της ομάδας του, του Απόλλωνα Σμύρνης στην κορυφή της Football League (Β' εθνική).
Ο επιθετικός από τις Καλυθιές ήταν και πάλι πρωταγωνιστής στο παιχνίδι της Δευτέρας στη Ριζόπουλη όπου ο Απόλλων νίκησε 3-1 την Καλλιθέα με τον Μανιά να πετυχαίνει το 2-1 δίνοντας το προβάδισμα που οδήγησε στην τελική επικράτηση. Ο Μανιάς μπήκε ως αλλαγή στο 68' και σκόραρε μόλις δύο λεπτά αργότερα στέλνοντας για άλλη μία φορά το μήνυμα πως είναι "γρήγορο πιστόλι".
Στις φωτογραφίες πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του το πολύτιμο τέρμα.
Ο Απόλλων Σμύρνης είναι φαβορί για άνοδο στην Super League και αν τελικά αυτό συμβεί ο Μιχάλης Μανιάς θα έχει κάνει το σημαντικότερο βήμα στην καριέρα του.

ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ


Με επιτυχία & το Χριστουγεννιάτικο παζάρι
στο 2o Δημοτικό Σχολείο Καλυθιών





Την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012 πραγματοποιήθηκε Χριστουγεννιάτικο παζάρι που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών.
  Μέσα σε μία απόλυτα γιορτινή και χαρούμενη ατμόσφαιρα, εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές, συμμετέχοντας με τις αγορές τους στην ενίσχυση των δράσεων του Συλλόγου Γονέων, είχαν την ευκαιρία να διαλέξουν χριστουγεννιάτικα δωράκια για τα αγαπημένα τους πρόσωπα, μέσα από μία ποικιλία χειροποίητων γλυκισμάτων, χριστουγεννιάτικων λιχουδιών, χριστουγεννιάτικων στολιδιών και διακοσμητικών αλλά και πολλών άλλων ειδών, που κατασκεύασαν οι ίδιοι οι μαθητές, αλλά και οι γονείς τους . Με τα έσοδα από το παζάρι, αλλά και με άλλες δράσεις, ο Σύλλογος, σύμμαχος και αρωγός σε κάθε δημιουργική προσπάθεια, θα προσπαθήσει να αντιμετωπίσει οικονομικά τις ελλείψεις του σχολείου μας.
   Το παζάρι στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, χάρη στο ζήλο που επέδειξαν οι διοργανωτές, αλλά και στους γονείς που, την ημέρα επίδοσης των ελέγχων του α΄ τρίμηνου, αγκάλιασαν την όλη προσπάθεια και την υποστήριξαν έμπρακτα, αγοράζοντας τα προς διάθεση αγαθά.

* Το blog με χαρά φιλοξενεί τις δράσεις κάθε συλλόγου που δραστηριοποιείται στο χωριό μας.

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...