5 Νοε 2009

ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ... ΚΕΝΟ!







Με ετυπωσιακό τρόπο έγινε σήμερα η τοποθέτηση και άλλων σιδερένιων κομματιών στην στέγη του κλειστού γυμναστηρίου. Οι εργάτες από τη Ρουμανία, χωρίς φόβο, περπατούσαν στις μεταλλικές κολώνες γνωρίζοντας ότι δεν υπάρχει περιθώριο λάθους. Το ίδιο άλλωστε έκαναν και τις προηγούμενες ημέρες, παρά τις δυνατές βροχές.

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΔΡΟΜΟΙ - ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ





Σήμερα το πρωί, εξαιτίας των επικίνδυνων δρόμων που έχουμε σημειώθηκε ατύχημα που είχε ως αποτέλεσμα ένας νεαρός να σπάσει το πόδι του. Το ατύχημα συνέβη στο δρόμο που οδηγεί προς το νέο κλειστό γυμναστήριο, στην στροφή μετά το βενζινάδικό. Ο νεαρός που οδηγούσε μηχανάκι εξαιτίας χωμάτων και πετρών στο οδόστρωμα έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε αυτοκίνητο που είχε κατεύθυνση από Φαληράκι προς Καλυθιές. Αμέσως ενημερώθηκε ασθενοφόρο που παρέλαβε το νεαρό και τον πήγε στο νοσοκομείο. Οπως φαίνεται και στις φωτογραφίες αν είχε καθαριστεί το οδόστρωμα από τα χώματα και τις πέτρες που κατέβασε η βροχή και αν οι αρμόδιες υπηρεσίες είχαν καθαρίσει τα χόρτα από το πλάι του δρόμου, ίσως το ατύχημα να είχε αποφευχθεί και ο νεαρός δεν θα περνούσε αυτή την περιπέτεια.
Υ.Γ. Αν στη Ρόδο υπάρχει δικαιοσύνη θα πρέπει άμεσα να συλλάβει αυτούς που εκτελούν τα έργα στη Ρόδου - Λίνδου και ειδικά στο κομμάτι Λαδικό - Αφάντου. Οι υπεύθυνοι είναι εγκληματίες και αναγκάζουν τους οδηγούς να παίζουν τη ζωή τους κορώνα - γράμματα.

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...