24 Νοε 2014

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΛΥΘΙΩΝ

Την προσεχή Πέμπτη θα συνεδριάσει το Τοπικό Συμβούλιο Καλυθιών στο οποίο έχει κληθεί να δώσει το παρών και ο δήμαρχος Ροδίων κ. Φώτης Χατζηδιάκος
ΠΡ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
Σας προσκαλώ σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Καλυθιών, που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα Καλυθιών, την 27η Νοεμβρίου του έτους 2014, ημέρα Πέμπτη και ώρα 18.00΄(αρθρ. 88 του Ν. 3852/2010), για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :
o Ενημέρωση Προέδρου
Θέμα 1ο Δημιουργία σκέπαστρου στην τοποθεσία «Πευκάκι»
Θέμα 2ο Σύνδεση 2ου και 3ου Νηπιαγωγείου στο αποχετευτικό σύστημα
Θέμα 3ο Αντικατάσταση πυλώνων ηλεκτροφωτισμού στην περιοχή Λαδικό
Θέμα 4ο Κατασκευή πεζοδρομίου και ηλεκτροδότησης του στην τοποθεσία Λαγκόνι
Θέμα 5ο Επιδιόρθωση ονομασιών στις πινακίδες με την ονομασία Τραουνού
Θέμα 6ο Τοποθέτηση αναδυόμενων μπαρών για την πεζοδρόμηση της πλατείας
Θέμα 7ο Ξήλωμα ταμπελών επί της Εθνικής οδού και τοπικών σημείων
Θέμα 8ο Χορήγηση 20 (είκοσι) παγκάκια και τοποθέτησής του σε διάφορα σημεία
Θέμα 9ο Κατασκευή ράμπας αναπήρων σε συγκεκριμένα σημεία
O Πρόεδρος  Δημοτικής Κοινότητας Καλυθιών
Καφετζής Μιχάλης



Υπογειοποίηση καλωδίων της ΔΕΗ

Όπως έγινε γνωστό οι εργασίες που εκτελούνται από εργολάβο συνεργαζόμενο με τη ΔΗ στο δρόμο από Καλυθιές προς Φαληράκι αφορούν υποδομές για μελλοντική υπογειοποίηση των καλωδίων μεταφοράς ηλεκτρικού ρεύματος. Παρά τις προειδοποιητικές πινακίδες που έχουν τοποθετηθεί η αυξημένη ροή αυτοκινήτων από και προς Φαληράκι δημιουργεί μεγάλα προβλήματα αφού στο συγκεκριμένο σημείο το πλάτος του δρόμου είναι μικρό. 

Ικανοποίηση και προτάσεις από Διακοσταματίου
Συνάντηση που διήρκησε μία ώρα και δεκαπέντε λεπτά (1:15) είχαν το πρωί της Δευτέρας στα Γραφεία της Δημοτικής Κοινότητας Καλυθιών ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών Σάββας Διακοσταματίου με τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Μιχάλη Καφετζή.
Ο τελευταίος επικέντρωσε σε όλα τα θέματα που απασχολούν την Κοινότητα. Το μεγαλύτερο μέρος της συζήτησης αναλώθηκε στα προβλήματα της καθημερινότητας. Ο Αντιδήμαρχος κατέθεσε τις προτάσεις και τους τρόπους προκειμένου να εξυπηρετείται καλύτερα και γρηγορότερα ο πολίτης. Παράλληλα εξέφρασε την ικανοποίηση του για την υπάρχουσα κατάσταση ενώ φεύγοντας τόνισε πως οι επισκέψεις του στην Κοινότητες θα είναι συχνές.

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...