15 Δεκ 2013

ΑΠΙΘΑΝΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΑΪ ΒΑΣΙΛΗ




Εντυπωσιακό είναι το Χριστουγεννιάτικο χωριό του Αϊ Βασίλη που κατασκεύασαν με πολύ μεράκι τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Η ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ στην περιοχή Αγιος Μηνάς Καλυθιών. Από την πρώτη ημέρα λειτουργίας πολλοί γονείς με τα παιδιά τους απόλαυσαν το θέαμα και είδαν τον Αγιο Βασίλη και τη Φιλαρμονική Καλυθιών να τους διασκεδάζουν.


ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

"Ευχαριστούμε όλους όσοι εργάστηκαν σκληρά για να δημιουργηθεί αυτό το έργο...
Ευχαριστούμε τους υπαλλήλους της Δημοτικής ενότητας Καλλιθέας!
Την Σιλουάνη Βλάχου την διακοσμήτρια μας για το όμορφο αποτέλεσμα!!!
Τον Βλάση Βλάχο φωτογράφο για την φωτογραφική κάλυψη, τους δημοσιογράφους της Ρόδου και όχι μόνο για την διαφημιστική κάλυψη στα blog και τα site!!
Τους χορηγούς μας (αναφέρονται στο φυλλάδιο αναλυτικά), τον Γιώργο Κώστα, τον Νίκο Τσώττο και τον Γιάννη Γιαννά για την επιμέλεια της Φάτνης!!
Τον Αναστάσιο Αναστασά και τον Νίκο Καναβάκη για την πολύτιμη βοήθεια τους!
Τα κορίτσια μας που συμμετείχαν στο πρόγραμμα με τους ήρωες της Disney!!
Την φιλαρμονική Καλυθιων που μας τίμησε ανοίγοντας την εκδήλωση με χριστουγεννιάτικες μελωδίες!!
Τα μπαλέτα της σχολής art of dance που με την παρουσία τους και τα χορευτικα τους οι μικρες μας αγιοβασιλίτσες, μας ενθουσίασαν !
Και πολλούς πολλούς ακομα ανθρώπους που θα αναφερθούν αναλυτικά στο δελτίο τύπου!
Κυρίως να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του και γέμισαν με χαμόγελο την γιορτινή μας ατμόσφαιρα!!!

Με εκτίμηση,
Ο αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Καλλιθεας Ρόδου, Αθηνόδωρος Κωνσταντίνου
Και τα μέλη του συλλόγου Μεσόγειος (Στέλλα Καναβάκη, Κυριακή Χασίλα, Μοσχούλα Χασίλα, Αναστασία Αναστασά, Αλεξανδρα Τζατζανά, Άννα Καναβάκη, Εύα Γρηγορά κτλ)




















Οι  εντυπωσιακές φωτογραφίες είναι του Βλάση Βλάχου.

ΑΠΟΛΛΩΝ: ΤΟΥΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΜΑΔΑ!



Αλλη μία εντυπωσιακή εμφάνιση από τον Απόλλωνα στο φινάλε του 1ου γύρου στον 1ο όμιλο της Α' κατηγορίας Δωδεκανήσου. Η ομάδα του Κώστα Καμπούρη, άριστα στημένη, απέσπασε ισοπαλία 1-1 στην έδρα του πρωτοπόρου Ιάλυσου και παρέμεινε στις πρώτες θέσεις ανατρέποντας όλα τα προγνωστικά στο ξεκίνημα της χρονιάς.
Ο Απόλλων μπορεί να ισοφάρισε στις καθυστερήσεις με τον Παπανικολάου όμως έχει φρικτά παράπονα από τον νεαρό διαιτητή Γιαννουκά ο οποίος στο ξεκίνημα αρνήθηκε να δείξει πέναλτι σε ανατροπή του Δημητρά από τον αντίπαλο τερματοφύλακα (και τιμωρία με κάρτα όπως φαίνεται στο δεύτερο βίντεο της ιστοσελίδας allaksogolies.gr στο 3.35'') ενώ έκλεισε τα μάτια και στον προκλητικό Μαλλιάκκα που φανερά έδειξε τα γεννητικά του όργανα στους υποστηρικτές του Απόλλωνα προκαλώντας εντάσεις στην εξέδρα. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλεί τους φίλους του Απόλλωνα χωρίς να τιμωρείται από τους διαιτητές.
Η πράξη του φαίνεται καθαρά στο πρώτο βίντεο (3.12'') της ιστοσελίδας rodostv.gr.



Ο Απόλλων με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου πέτυχε τον στόχο του και έχει εξασφαλίσει, σε μεγάλο βαθμό, την παρουσία στην τετράδα του ομίλου που οδηγεί στα play off της Α' κατηγορίας.
* Την Δευτέρα τρεις νεαροί ποδοσφαιριστές (Σαββούλης, Τσαλίκης, Κιόττος) θα μεταβούν στη Θεσσαλονίκη για να συμμετάσχουν σε προπονήσεις των τμημάτων υποδομής του Αρη.

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...