9 Ιουν 2020

Ο ΤΟΠΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ



Το Φαληράκι είναι το καλύτερο θέρετρο στη Ρόδο και ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις όπως έχουμε αναλύσει σε προηγούμενη ανάρτηση.


Η περιοχή μας μπαίνει στην τέταρτη γενιά επιχειρηματιών και η σύγχρονη τεχνολογία του διαδυκτίου δίνει τη δυνατότητα για προώθηση της περιοχής με βάση τα σημερινά δεδομένα για να εκλείψουν οριστικά οι αναφορές στο ξέφρενο παρελθόν.
Με drone, φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης, βίντεο από ωραία τοπία με σαγηνευτική μουσική και όμορφα αγόρια και κορίτσια από τις Καλυθιές μπορούν να δημιουργηθούν βίντεο που θα ανέβουν στις πετυχημένες πλατφόρμες facebook, youtube, instagram, twitter με προσδοκία να πετύχουν χιλιάδες προβολές.
Μόνο αν δημιουργήσουμε κάτι δικό μας θα ξεχωρίσουμε. Ο ενιαίος δήμος άλλωστε δεν φροντίζει για την προβολή και βελτίωση της περιοχής. Η επικοινωνιακή προώθηση του νησιού γίνεται με μέσα και ρυθμούς προηγούμενων εποχών.

Οι ζωντανές τηλεοπτικές συνδέσεις με κανάλια των Αθηνών δεν προσφέρονται για διαφήμιση καθώς οι ενημερωτικές εκπομπές αναζητούν ρεπορτάζ με προβλήματα και οι τοπικοί καλεσμένοι δεν έχουν τη δυνατότητα, με ελάχιστες εξαιρέσεις, να κατευθύνουν την συζήτηση ή να ενημερωθούν για παραπλανητικούς τίτλους. Το ιδανικό είναι να προσκληθούν δημοσιογράφοι που θα δουν την περιοχή και θα δημιουργήσουν βίντεο με ωραίες εικόνες που θα παιχθούν σε εκπομπές υψηλής τηλεθέασης ως ειδικά αφιερώματα. 


ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΜΕ ΟΡΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ


Αφιέρωμα στην πίστα μότο κρος των Καλυθιών φιλοξένησε η τοπική ιστοσελίδα in12.gr

Η ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ


Στην κάμερα της ιστοσελίδας in12.gr και τον Γιάννη Κουμέντο μίλησαν ο πρόεδρος της κοινότητας Καλυθιών Παναγιώτης Αντωνάς και οι επιχειρηματίες Τάσος Γαλατάς και Μιχάλης Αντωνίου. Τοποθετήθηκαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο επιχειρηματικός κόσμος μιας και ακόμα τουρισμός δεν υπάρχει στην περιοχή Φαληρακίου. Όλοι αναμένουν το άνοιγμα των ξενοδοχείων για να λειτουργήσουν κάτω από το απαραίτητο υγειονομικό πρωτόκολλο.
Το πρωί της Τρίτης συνδέθηκε, για ελάχιστο χρόνο, με το Φαληράκι και η εκπομπή Ωρα Ελλάδας 5.30 της τηλεόρασης OPEN.
Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ στο 1.15.00 της εκπομπής.

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...