10 Σεπ 2011

Ο ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ





Μία βραδιά διαφορετική από τις υπόλοιπες έζησαν το Σάββατο οι τουρίστες που απολαμβάνουν τις διακοπές τους στο Φαληράκι. Οι φιλαρμονικές ορχήστρες του πρώην δήμου Καλλιθέας Ρόδου και του δήμου Κω με τους ήχους τους έκαναν μελωδική την ζεστή νύχτα. Οι ήχοι που ακούστηκαν από τα παιδιά των δύο ορχηστρών ήταν υψηλού επιπέδου και το χειροκρότημα των θεατών ήταν έντονο και παρατεταμένο.
Η φιλαρμονική του τέως δήμου Καλλιθέας με έδρα τις Καλυθιές και υπό τις οδηγίες του αρχιμουσικού Γιώργου Μαλωϊνα εξακολουθεί να αποτελεί ένα μοναδικό κόσμημα για την περιοχή μας και οφείλουμε όλοι μας να την ενισχύσουμε για να διατηρήσει τη λάμψη της. Δυστυχώς στην εποχή του Καλλικράτη ο ενιαίος δήμος Ροδίων αδιαφορεί για τη φιλαρμονική του τέως δήμου Καλλιθέας.
* Στις φωτογραφίες δεν απεικονίζονται όλα τα μέλη της φιλαρμονικής μας αφού ο ρεπόρτερ του blog πήγε καθυστερημένα στην εκδήλωση και ενώ είχε ολοκληρωθεί η εμφάνιση της ομάδας του Γιώργου Μαλωίνας.
* Στη φιλαρμονική του δήμου Κω μετέχει και ένα παιδί από τις Καλυθιές, ο Νίκος Δρίτσας.

ΣΟΥΠΕΡ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε ο Απόλλων το φετινό πρωτάθλημα της Α' Δωδεκανήσου. Η ομάδα μας στην πρεμιέρα νίκησε 3-0 τον νεοφώτιστο Αρη στο γήπεδο Αρχαγγέλου. Με οργανωτή τον πολύ καλό Γιάννη Αρχοντούλη και εκτελεστή τον ασταμάτητο Λευτέρη Μαυρομούστακο ο Απόλλων έκανε περίπατο σε ένα παιχνίδι που πριν την έναρξή του θεωρούταν ντέρμπι. Ο προπονητής του Απόλλωνα Δημήτρης Δογιάμας έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος και θεωρεί ότι η ομάδα έχει περιθώρια βελτίωσης.
Τα γκολ:
0-1 19' Λευτέρης Μαυρομούστακος
0-2 36' Λευτέρης Μαυρομούστακος
0-3 92' Στέργος Σταυρής
Ο Απόλλων αγωνίστηκε με τους: Καραγιάννη, Χατζηγεωργίου, Αλαχούζο, Κίτσο, Φυλακούρη, Συμεωνίδη, Πλίγκο (57' Στέργος Σταυρής), Μουτσοντέμι (82' Δημητράς), Αρχοντούλη, Γενημαχλέλη (87' Ανδρέας Ορφανός), Μαυρομούστακο
* Την 2η αγωνιστική ο Απόλλων θα υποδεχθεί στις Καλυθιές τον Ηρακλή Μαριτσών.

ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του blog οι φανατικοί φίλοι του Απόλλωνα που ζουν στο εξωτερικό πανηγύρισαν έξαλλα τη νίκη της πρεμιέρας.

Μάλιστα στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας οι Βαγγέλης Γιαννακλής και Μιχάλης Σταυρής φόρεσαν τις φανέλες του Απόλλωνα και άρχισαν τα συνθήματα έξω από το γνωστό κτίριο της Οπερας. Στους δρόμους βγήκαν και Καλυθενοί που ζουν στη Βαλτιμόρη και το Οχάιο της Αμερικής...

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...