20 Δεκ 2009

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ














Σήμερα ξεκίνησαν (και... ολοκληρώθηκαν) οι εορταστικές εκδηλώσεις για το χωριό μας. Οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων σε συνεργασία με το ΜΕΚΤΟ προσέφεραν ωραίες στιγμές για τα μικρά παιδιά που βρέθηκαν στην πλατεία. Μπράβο σε όλους όσοι εργάστηκαν σκληρά και αφιλοκερδώς για την σημερινή στιγμή. Αυτοί οι εθελοντές που θυσιάζουν για όλους εμάς τον ελεύθερό τους χρόνο σώζουν κάθε χρόνο τα προσχήματα και αντικαθαστούν την απούσα δημοτική αρχή. Αξιοι.
Στο στήσιμο τού δέντρου βοήθησαν τα μέλη του ΦΑΡΟΥ.
(Το θλιβερό είναι ότι δεν θα γίνει καμία άλλη εορταστική εκδήλωση στο χωριό μας, ούτε τα Χριστούγεννα, ούτε την Πρωτοχρονιά).

ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΕΚΤΑΡΙΟ





Οι κυρίες της ενορίας του Αγίου Νεκταρίου στο Φαληράκι διοργάνωσαν σήμερα εκδηλώσεις και παζάρι στην αίθουσα "ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΣ" δίπλα από την εκκλησία. Τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

ΜΕ ΝΙΚΗ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΤΟ "ΜΑΥΡΟ" 2009



Με νίκη αποχαιρέτησε ο Απόλλων Καλυθιών το καταστροφικό 2009 που σημαδεύτηκε από τον υποβιβασμό, για 1η φορά στην ιστορία του, από την Α' κατηγορία και τη μέτρια παρουσία στη Β' τοπική κατηγορία.
Η ομάδα μας το μεσημέρι της Κυριακής παρά την κακή εμφάνιση νίκησε 2-0 τον αδύναμο Ζευς παρουσία μόλις 30 θεατών στις εξέδρες του γηπέδου Καλυθιών κάτι που δείχνει τις δύσκολες στιγμές που περνάει ο σύλλογος αλλά και την ανάγκη να αλλάξει κάτι, ριζικά και άμεσα, στο ποδόσφαιρό μας (μία ομάδα στο χωριό).
Με τη νίκη αυτή ο Απόλλων έφτασε τους 17 βαθμούς και είναι στην 5η θέση. Η ομάδα μας απέχει 10 βαθμούς από τον πρωτοπόρο Ηρακλή Λάρδου και 6 βαθμούς από το δεύτερο στη βαθμολογία Κλεόβουλο Λίνδου.
Τα γκολ πέτυχαν οι Κοσμάς (στο 5') και Κισσανάκης (στο 60').
Η μόνη αχτίδα φωτός στο σκοτεινό τούνελ που βαδίζε ο Απόλλων η χρησιμοποίηση παικτών που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής.
Η σύνθεση: Κούτρης, Χατζηδημητρίου, Αντόνι Γκεοργκίεφ, Νίκος Τσίττας, Στέργος Κώστας (46' Μανώλης Μοσχιδιού), Λαζαρίδης, Μιχ. Σταυρής (65' Τζαβάρας), Τσοπάνογλου, Μπρισνβόβαλης (θάνος), Κισσανάκης, Κοσμάς.

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...