11 Φεβ 2012

ΕΠΑΙΞΕ, ΞΑΝΑ, ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΑΛΛΑ ΝΙΚΗΣΕ





Σε ακατάλληλα για καρδιακούς εξελίσσονται τα παιχνίδια του Απόλλωνα Καλυθιών. Σήμερα η ομάδα μας νίκησε στα Μάσσαρι 4-3 τον τοπικό Αστέρα σε ένα παιχνίδι με εντυπωσιακή εξέλιξη και σούπερ θέαμα.
Ο Απόλλων το 2012 παίζει με τη φωτιά. Νίκησε δύο παιχνίδια στο '90 (Ηρακλή Λάρδου και Αρη Αρχαγγέλου), έχασε τη νίκη στα Μαριτσά επίσης στο 90' (τελικό 1-1) και σήμερα έκανε τα εύκολα δύσκολα. Ο Απόλλων βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας και περιμένει στραβοπάτημα του πρωτοπόρου ΑΟ Δικαίου. Με το έμψυχο υλικό της ομάδας κάποια παιχνίδια (όπως το σημερινό) έπρεπε να "καθαριστούν" με μεγαλύτερη ευκολία.
Η ομάδα μας είχε τρομερά κενά στην άμυνα (σε συνδυασμό με ατομικά λάθη), δεν μπορούσε να κυκλοφορήσει μπάλα στο κέντρο (ειδικά στο πρώτο ημίχρονο) και ευτυχώς κάποιοι παίκτες έδειξαν τις ατομικές τους ικανότητες και τελικά πανηγυρίστηκε η νίκη.
Ο Απόλλων έδειξε σημάδια βελτίωσης όταν πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο οι Φυλακούρης (βοήθησε στην άμυνα) και Δεληγιάννης (με την ταχύτητά του έσπασε την άμυνα των γηπεδούχων).
Ο Απόλλων προηγήθηκε νωρίς (στο 10') με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μαυρομούστακου. Στην συνέχεια η ομάδα μας "χάθηκε" από το γήπεδο με αποτέλεσμα ο Αστέρας να πάει στ' αποδυτήρια νικώντας 2-1.
Στην επανάληψη αρχικά ο Απόλλων ισοφάρισε 2-2 με τον Καντιμοίρη, προηγήθηκε 3-2 με εκπληκτικό σουτ του Συμεωνίδη και πέτυχε το 2-4 με τον Λευτέρη Μαυρομούστακο που αφιέρωσε το γκολ στον προπονητή του απαντώντας στις μουρμούρες της εξέδρας.
Ο Αστέρας στο 87' μείωσε σε 3-4 αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση.
Οι δύο ομάδες τελείωσαν με 10 παίκτες αφού αρχικά αποβλήθηκε αμυντικός του Αστέρα και στην συνέχεια με απευθείας κόκκινη ο Κίτσος του Απόλλωνα για σκληρό μαρκάρισμα σε αντίπαλο.
Ο Απόλλων έπαιξε με τους: Καραγιάννη, Χατζηγεωργίου (λ.τ. Στάθης), Κίτσος, Συμεωνίδης, Αρχοντούλης, Κεπέρης (Δεληγιάννης), Δημητράς (Φυλακούρης), Καντιμοίρης, Μαυρομούστακος.
* Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Σταύρου Πολυχρόνη.
* Πέρα από τις αντεγκλήσεις στην εξέδρα μεταξύ Καλυθενών και Μασσαρενών φιλάθλων σήμερα καταγράφηκε αντιπαράθεση μεταξύ υποστηρικτών του Απόλλωνα. Αιτία οι διαφορετικές απόψεις για το αν οι αλλαγές του προπονητή βοήθησαν στην ανατροπή του σκορ. Κάποιοι υποστήριζαν ότι ο προπονητής είχε την ευθύνη για την κακή εμφάνιση του 1ου ημιχρόνου και πως η ανατροπή επετεύχθη χάρη στις ατομικές ικανότητες των παικτών και όχι εξαιτίας των αλλαγών. Υπήρχαν και εκείνοι που σημείωναν πως οι αλλαγές βοήθησαν τον Απόλλωνα να κάνει το 2-1, 2-4. Ετσι δεν άργησε να καταγραφεί φραστική αντιπαράθεση στην εξέδρα.
Το blog σημειώνει πως στην εξέδρα κάθε φίλαθλοι (χωρίς να χρειάζεται να είναι μέλος του ΔΣ ή χρηματοδότης της ομάδας) έχει δικαίωμα να εκφράζει τη γνώμη του και να ασκεί κριτική.
Το δεδομένο είναι πως παρά την καλή βαθμολογική παρουσία μέσα στην ομάδα και γύρω από αυτήν υπάρχει πολύ γκρίνια.
* Το βίντεο είναι από το xxsports.gr με τη διόρθωση πως την γκολάρα στο 3-2 σημείωσε ο Συμεωνίδης και όχι ο Μαυρομούστακος.

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...