17 Οκτ 2013

ΜΠΟΡΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ... ΠΕΡΑΣΕ!












Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα πέρασε η πρωινή μπόρα από την περιοχή Καλυθιών-Φαληρακίου. Μπορεί σε άλλα σημεία του νησιού (Ιξιά) να δημιουργήθηκαν ζημιές από ανεμοστρόβιλο όμως στα δικά μας όρια η μόνη ταλαιπωρία καταγράφηκε από τις... συνήθεις λίμνες στους δρόμους λόγω κακοτεχνιών.
Κολώνες της ΔΕΗ, όπως αυτή της φωτογραφίας στην περιοχή Πευκώνος, κάηκαν εν μέρη με αποτέλεσμα να χρειαστεί παρέμβαση ειδικών συνεργείων.
Μετά τις 10.00 το πρωί, όταν βγήκε ο ήλιος οι τουρίστες των παραλιακών ξενοδοχείων στο Φαληράκι κατέβηκαν να θαυμάσουν την αγριεμένη θάλασσα ενώ κάποιοι "τολμηροί" βούτησαν στα κύματα αδιαφορώντας για τους κινδύνους που προκύπτουν από την έλλειψη ναυαγοσωστών. 

ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ... ΧΕΙΜΩΝΑΣ!



Με μαύρο, βροχερό σκηνικό ξεκίνησε η Πέμπτη στο νησί μας αφού ο χειμώνας αποφάσισε να στείλει μήνυμα πως είναι... εδώ. Σύμφωνα με την ΕΜΥ οι βροχές θα κρατήσουν μία ημέρα και από την Παρασκευή ο ήλιος θα επιστρέψει στον κυρίαρχό του ρόλο. Η δυνατή βροχή προκαλεί προβλήματα στο δίκτυο της ΔΕΗ με τις ξύλινες κολώνες να πετάνε σπινθήρες με αποτέλεσμα να σημειώνονται επικίνδυνες, για τις ηλεκτρικές συσκευές, αυξομοιώσεις της τάσης του ηλεκτρικού ρεύματος.

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...