18 Σεπ 2010

Ο ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΣ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΑΚΙ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συγκέντρωση της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «Η ΡΟΔΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ» στο Φαληράκι


Σε κλίμα ενθουσιασμού υποδέχθηκαν οι κάτοικοι των Καλυθιών τον υποψήφιο Δήμαρχο, επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «Η ΡΟΔΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ» Γιώργο Χατζημάρκο, την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου, στην ανοικτή συγκέντρωση που πραγματοποίησε, συνεχίζοντας τον κύκλο της κοινωνικής διαβούλευσης με τους πολίτες.
Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Αγίου Νεκταρίου στο Φαληράκι, οι κάτοικοι της περιοχής είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν με έντονο ενδιαφέρον την ομιλία του και να συμμερισθούν τις προτάσεις, τις σκέψεις και τις ιδέες τους με τον κ. Χατζημάρκο για την ανάπτυξη της περιοχής. Πολλές από τις απόψεις των παρευρισκομένων ταυτίστηκαν με τις προτάσεις του κ. Χατζημάρκου, ενώ τονίσθηκε από τον ίδιο ότι η συμμετοχική διαδικασία έχει ουσιαστικό ρόλο στη διαμόρφωση του προγράμματος του συνδυασμού του.
Μετά την ολοκλήρωση της συγκέντρωσης ο Γιώργος Χατζημάρκος και οι συνεργάτες του περπάτησαν στο Φαληράκι και συνομίλησαν με επιχειρηματίες και εργαζόμενους στην περιοχή.

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ BLOG: Ο κ. Χατζημάρκος δεν θέλησε να δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις στα ερωτήματα των δημοτών Καλλιθέας (όπως για το βιολογικό στο Βόδι, τα προβλήματα των ενοικιαζόμενων στο Φαληράκι κτλ) αλλά προτίμησε να μιλήσει για το όραμά του για κοινή πορεία όλου του νησιού προκειμένου να σταματήσει η κατηφόρα των τελευταίων ετών. Ο κ. Χατζημάρκος αν και προσπάθησε να παρουσιάσει προφίλ ενός νέου, διαφορετικού σύχγρονου πολιτικού που δεν δίνει υποσχέσεις προβλημάτισε με τις γενικόλογες τοποθετήσεις του. Πάντως σε καμία περίπτωση δεν είναι παλαιού τύπου πολιτικός που για να κολακέψει το ακροατήριο λέει "ναι" σε όλα. Χθες δεν δίστασε να διαφωνήσει, ακόμα και να εκνευριστεί με κάποιες ερωτήσεις-τοποθετήσεις. Θετικό επίσης ότι δεν παραμένει κλεισμένος σε ένα γραφείο αλλά κάνει ανοικτές συναντήσεις συζητώντας με τους πολίτες του νησιού.

ΝΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΙΝΔΟ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ





Μετά την Αρχίπολη ο Απόλλων πέρασε νικηφόρα και από τη Λίνδο νικώντας σήμερα 2-0 τον τοπικό Κλεόβουλο. Η ομάδα μας προηγήθηκε μόλις στο 4' με γκολ του Λευτέρη Μαυρομούστακου (τέσσερα γκολ σε τρία παιχνίδια) και πέτυχε το 2-0 πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο με σκόρερ τον Μουτσοντέμι.
Ο Απόλλων έχασε πολλές ευκαιρίες και στο 2ο ημίχρονο (είχε δοκάρι με τον Δημητρά) ειδικά μετά το 70' όταν ο Κλεόβουλος έμεινε με παίκτη λιγότερο (αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας).
Ο Απόλλων στα τρία πρώτα παιχνίδια έχει συγκεντρώσει 7 βαθμούς (δύο νίκες, μία ισοπαλία) και το ξεκίνημα κρίνεται κάτι παραπάνω από θετικό. Την Παρασκευή ο Απόλλων θα υποδεχθεί στις Καλυθιές τον Ορφέα για την 4η αγωνιστική της Α1 κατηγορίας Δωδεκανήσου.
Στη Λίνδο έπαιξαν οι: Καραγιάννης, Κίτσος, Κατσιδώνης, Τσίττας, Αλαχούζος, Αττιτής, Σταυρής (Παπαδόπουλος), Σεβδαλής (Σ. Κυριαζής), Μαυρομούστακος (Μανέττας), Δημητράς, Μουτσοντέμι

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΕΚΤΑΡΙΟ

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...