20 Απρ 2012

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ


Η διοίκηση του Απόλλωνα Καλυθιών ευχαριστεί θερμά τη διεύθυνση και το προσωπικό του εστιατορίου ΜΙΜΑΚΟΣ για το γεύμα που παραχώρησαν στην ομάδα το βράδυ της Πέμπτης.
* Ο Απόλλων το απόγευμα του Σαββάτου (ώρα έναρξης 5.00 μ.μ.) υποδέχεται στο γήπεδο Καλυθιών τον Ευαγόρα.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Ψίνθου αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια των Σύλλογο Ομπρελάδων Φαληρακίου για την ευγενική δωρεά αθλητικού υλικού, κόστους 100 ευρώ, στη μνήμη του Κωνσταντίνου Χατζηνικόλα.

"ΚΡΑΞΙΜΟ" ΣΤΟΝ ΝΙΚΗΤΙΑΔΗ

Τα... παρατράγουδα των εκλογών ξεκίνησαν. Το βράδυ της Πέμπτης ο υφυπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης Γιώργος Νικητιάδης ένιωσε την οργή των Ελλήνων όταν έκανε βόλτα στις Καλυθιές. Μετά την συνάντηση με τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ ο κ. Νικητιάδης επιχείρησε να κάνει την καθιερωμένη βόλτα για χειραψίες στα καταστήματα του χωριού. Εξω από παραδοσιακό καφενείο δέχθηκε φραστική επίθεση συνοδευόμενη με ύβρεις από θαμόνες με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το σημείο και να συνεχίσει σε άλλα καταστήματα.
Οι εξοργισμένοι κάτοικοι φώναζαν για την καταλήστευση των μισθών - συντάξεων και για την ψήφιση των δύο μνημονίων. Επίσης κατηγορούσαν το ΠΑΣΟΚ ότι μετέτρεψε την ισχυρή Ρόδο σε επαρχείο των Κυκλάδων και της Σύρου.
Κάποιοι κατηγόρησαν τον υφυπουργό ότι γύρισε επιδειχτικά την πλάτη του και αποχώρησε με την κουστωδία του χωρίς να ακούσει τους διαφωνούντες.
Μετά το επεισόδιο συνεργάτες του κ. Νικητιάδη προσπάθησαν να εξηγήσουν ότι ο "υφυπουργός έχει κάνει σημαντικό έργο στον τομέα του τουρισμού και πρέπει να του αναγνωριστεί" και πως "αν υπάρχουν προϋποθέσεις για διάλογο κάθεται στα καφενεία και συζητάει. Ομως με συνθήκες ύβρεων δεν μπορεί να συμμετάσχει σε δημόσιες συζητήσεις".
Σε σχέση με προηγούμενες φορές ελάχιστα στελέχη του τοπικού ΠΑΣΟΚ ήταν δίπλα στον κ. Νικητιάδη κατά τη διάρκεια της βόλτας του στο χωριό.
Το βράδυ της Τετάρτης στις Καλυθιές περιόδευσε και ο υποψήφιος της ΝΔ Μάνος Κόνσολας που επίσης άκουσε "γαλλικά" για τους πολιτικούς αλλά είχε την ψυχραιμία να καθίσει και να συζητήσει με τους οργισμένους πολίτες.
Αυτό που πρέπει να επισημανθεί είναι πως εδώ στις Καλυθιές όλοι γελάνε με τις επιλογές της ΝΔ για το ψηφοδέλτιο στα Δωδεκάνησα με το κόμμα να έχει γίνει ανέκδοτο για τους χειρισμούς του.

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...