15 Φεβ 2012

ΕΛΑΦΡΑ ΧΑΛΑΖΟΠΤΩΣΗ





Μόλις τρία είχε διάρκεια η μίνι καταιγίδα το απόγευμα της Τετάρτης που πέρασε... πάνω από το χωριό μας. Δυνατές βροντές και ελαφρά χαλαζόπτωση ήταν τα χαρακτηριστικά της και αμέσως μετά ένα ουράνιο τόξο κάλυψε τον ουρανό των Καλυθιών

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ


Μετά την ευτυχή κατάληξη της περιπέτειας του νεογέννητου παιδιού μας και της επιστροφής του, μετά από νοσηλεία δυο εβδομάδων, στο σπίτι μας, αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε γενικότερα όλους εκείνους που βοήθησαν στο να σωθεί μια ψυχούλα που μόλις είχε γεννηθεί.
Ειδικότερα όμως θέλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τους γιατρούς κ. Χατζή Ιωάννη και κ. Κούρτη Ευάγγελο, το προσωπικό της Euromedica, τους διασώστες του ΕΚΑΒ καθώς και όλους στην μονάδα εντατικής νοσηλείας νεογνών του γενικού κρατικού Νίκαιας, για τις υπηρεσίες που προσέφεραν εκείνη την δύσκολη για εμάς νύχτα.
Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στο πλήρωμα του C130 της 356 μοίρας τακτικών μεταφορών, για την αεροδιακομιδή του παιδιού μας, τα ξημερώματα της 31ης Ιανουαρίου, από την Ρόδο στην Ελευσίνα.
Η κοινωνική προσφορά της 356 ΜΤΜ ειδικά σε εμάς τους νησιώτες είναι ανεκτίμητη.
Εμείς και ο μπέμπης μας θα σας είμαστε πάντα ευγνώμονες.
Με εκτίμηση
Γιώργος και Τόνια Παπαγεωργίου

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...