3 Ιουν 2014

ΞΑΦΝΙΚΑ, ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Α.Σ Απόλλων Καλυθιών
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΚΤΑΚΤΟ Δ.Σ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Μ.ΣΤΑΥΡΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.

ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΗ ΥΠΑΡΞΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ,ΑΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ, ΥΠΕΒΑΛΑΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΝΑ ΣΥΓΚΛΗΘΕΙ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ Δ.Σ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 8/6, ΩΡΑ 11:00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ,ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ.

ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ,ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΟΜΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

ΜΕ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ, Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΣΕΖΟΝ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ.

ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΚΟΥΠΑ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ

Η ομάδα παίδων του Απόλλωνα Καλυθιών υπό την καθοδήγηση του Κώστα Παπαστεργίου ετοιμάζεται, σήμερα, να σηκώσει την κούπα του σχετικού πρωταθλήματος που διοργανώνει η ΕΠΣΔ. Οι μικροί του Απόλλων παίζουν σήμερα τον τελευταίο αγώνα κόντρα στους Ατρόμητους στο γήπεδο Καλυθιών (ώρα έναρξης 6.30 μ.μ.) και με νίκη κατακτούν τον τίτλο. Η παιδική ομάδα του Απόλλωνα φέτος έχει δείξει ότι είναι η καλύτερη στο νησί και σήμερα τα ταλέντα μας (γεννηθέντα τα έτη 1999, 2000) θα κάνουν τον γύρο του θριάμβου!   

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...