21 Σεπ 2009

ΤΟ ΝΕΟ ΗΡΩΟ


Νέο ηρώο για την κατάθεση στεφάνων κατασκευάστηκε στην αυλή του δημαρχείου. Πάντως η αισθητική του δεν εντυπωσιάζει και απομένει να γραφτούν κάποια μηνύματα για τους πεσόντες ήρωες. Στη θέση του ηρώου που υπάρχει στο Πευκάκι θα κατασκευαστεί στάση για τους επιβάτες των λεωφορείων.

ΕΚΤΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ

Με το… αριστερό ξεκίνησε η χρονιά για τον Απόλλωνα Καλυθιών που το απόγευμα της Κυριακής γνώρισε τον αποκλεισμό στο θεσμό του κυπέλλου. Το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άγιο Ισίδωρο κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι (κανονικός αγώνας και παράταση 0-0).
Οι παίκτες του Αγίου Ισιδώρου ευστόχησαν σε 4 εκτελέσεις, ενώ του Απόλλωνα σε δύο. Οι Κυριαζής και Βιτσέντζος είδαν τα πέναλτί τους να αποκρούονται από τον τερματοφύλακα του Αγίου Ισιδώρου.
Ο Απόλλων δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι ο Αγιος Ισίδωρος αγωνίστηκε σε όλη την παράταση με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής.
Η σύνθεση του Απόλλωνα στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς: Κακοσαίος, Θάνος, Κυριαζής, Μοσχιδιού. Β. Βιτσέντζος, Λαζαρίδης, Τσοπάνογλου, Κόκα (100 Μ. Σταυρής). Κισσανάκης, Κοσμάς, Σαββούλης (60’ Γ. Βιτσέντζος).
Να σημειωθεί ότι στον πάγκο δεν κάθισε ο προπονητής Νίκος Ταχραμάνης που απουσίαζε για προσωπικούς λόγους από τη Ρόδο, αλλά ο προπονητής της Β’ ομάδας του Απόλλωνα Κώστας Παπαστεργίου.

ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ





Εικόνες από το παιχνίδι ΆΟ Δικαίου - Ερμής Καλυθιών 1-0 στο Ζηπάρι της Κω. Στο πλευρό της ομάδας μας και ο φίλος Μανώλης Συμιακός που ζει στην Αμερική αλλά τώρα βρίσκεται πίσω στο χωριό για διακοπές. Ο γνωστός και ως "πύραυλος" εξαιτίας της ταχύτητάς του όταν αγωνιζόταν στον Απόλλωνα Καλυθιών αγαπέι τις ποδοσφαιρικές ομάδες μας και το δείχνει με κάθε ευκαιρία

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΕ ΑΓΓΛΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ




Δημοσίευμα σε αγγλικό γυναικείο περιοδικό περιγράφει τις ενέργειες που έχουν γίνει για να σταματήσει το Φαληράκι να έχει τον τίτλο της παγκόσμιας πρωτεύουσας των βιασμών. Το δημοσίευμα έχει θετικά και αρνητικά στοιχεία για την περιοχή μας. Ολες οι λεπτομέρειες αύριο στον ΤΟΠΟ ΜΑΣ.

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...