15 Μαρ 2011

ΥΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ






Εδώ και λίγες ημέρες τα νερά της θάλασσας στο Φαληράκι υποχώρησαν περίπου μισό μέτρο με αποτέλεσμα να φανούν τα βράχια που υπάρχουν σε παραλίες όπως η Καθαρά, δίπλα στο λιμανάκι. Η διαφορά των σημερινών φωτογραφιών με την φωτογραφία του περσινού καλοκαιριού είναι εμφανής.
Το φαινόμενο της υποχώρησης των νερών έγινε τις ημέρες που προκλήθηκε το γιγαντίων διαστάσεων τσουνάμι στην Ιαπωνία με αποτέλεσμα να προκληθεί κάποια ανησυχία. Πάντως οι ψαράδες του Φαληρακίου διαβεβαιώνουν ότι τα νερά υποχωρούν μισό μέτρο 1-2 φορές τον χρόνο και δεν υπάρχει λόγος για ανησυχία.

ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ




Πάλεψε αλλά δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του κυπέλλου Δωδεκανήσου ο Απόλλων Καλυθιών που σήμερα το μεσημέρι έχασε εντός έδρας 3-1 από τον ΑΟ Δικαίου. Ο Απόλλων λύγισε με δύο γκολ που δέχθηκε στο 88' και το 91'. Η ομάδα μας ήταν κακή στο πρώτο ημίχρονο και δεν δημιούργησε κάποια φάση για γκολ. Ομως στάθηκε άτυχη καθώς δέχθηκε το 0-1 μετά από εκτέλεση κόρνερ στο τελευταίο λεπτό του 1ου ημιχρόνου.
Στην επανάληψη ο Απόλλων ανέβηκε, πίεσε και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 80'. Ομως η συνέχεια ήταν απογοητευτική με τον ΑΟ Δικαίου να σκοράρει σε δύο αντεπιθέσεις.
Οι φάσεις του αγώνα:
7' Ωραία ενέργεια του Κεφαλιανού, το σουτ του κόντραρε στον Κίτσο και πέρασε άουτ.
20' Παιχνίδι κέντρου.Δεν έχουν απειληθεί καθόλου οι δύο εστίες.
26' Ωραία ενέργεια και σέντρα του Μποϊλή Μ. από τα αριστερά,ο Σκαλέρης έπιασε τη κεφαλιά ανενόχλητος με τον Καραγιάννη να μπλοκάρει σταθερά.
30' Μακρινό σουτ του Πολίτη,η μπάλα πέρασε άουτ.
37' Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Μασάδο,η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Καραγιάννη.
43' Μακρινό σουτ του Μασάδο,απέκρουσε με δυσκολία σε κόρνερ ο Καραγιάννης.
44' ΓΚΟΛ Εκτέλεση κόρνερ από τον Μυλωνά, ο Παπασεβαστός πήδηξε ψηλότερα όλων και με καρφωτή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Καραγιάννη για το 0-1.
47' Σέντρα του Μαυρομούστακου από τα αριστερά κεφαλιά του Δημητρά,πέρασε λίγο άουτ.
56' Δυνατό σουτ του Χατζηγεωργίου από τα δεξιά,μπλόκαρε σταθερά ο Λουτριώτης.
60' Δυνατό σουτ του Χατζηπαναγιώτη έξω από την περιοχή, έδιωξε σε κόρνερ στη δεξιά του γωνία ο Καραγιάννης.
66' Εκτέλεση φάουλ από τον Μαυρομούστακο,απομάκρυναν οι αμυντικοί,η μπάλα στρώθηκε στον Χατζηγεωργίου και το σουτ του πέρασε άουτ.
68' Μακρινό σουτ του Κατσιδώνη,ψηλά άουτ.
75' Εκτέλεση φάουλ απ'τον Δημητρά,η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Λουτριώτη.
80' ΓΚΟΛ Εκτέλεση φάουλ από τον Δημητρά,ο Γεωργαλής με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Λουτριώτη για το 1-1.
85' Σέντρα του Κεφαλιανού απ'τα αριστερά,κεφαλιά του Σκαλέρη λίγο άουτ.
88' ΓΚΟΛ Σέντρα του Χατζηπαναγιώτη από τα δεξιά,ο Χατζηφούντας σηκώθηκε εντυπωσιακά μέσα στη περιοχή και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Καραγιάννη για το 1-2.
91' ΓΚΟΛ Κάθετη πάσα του Μασάδο στον Χατζηπαναγιώτηπου με δυνατό σουτ από πλάγια θέση έστειλε τη μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Καραγιάννη για το 1-3.
Ο Απόλλων είχε παράπονα από την διαιτησία των Κατσιδώνη-Πλακογιάννη-Κυρίτση.

Απόλλων: Καραγιάννης, Χατζηγεωργίου, Μακράς, Κατσιδώνης, Κίτσος, Μαυρομούστακος, Δημητράς, Αττιτής (13' Λ.Τ Μουτσοντέμι), Κεπέρης(90'Γενημαχλέλης), Γεωργαλής, Παπαδόπουλος

Α.Ο Δικαίου: Λουτριώτης, Μποϊλής Ζ.(92'Δρόσος),Μυλωνάς, Μουνούχος, Κεφαλιανός, Χατζηπαναγιώτης, Μασάδο, Πολίτης (82' Παπανκολάου), Μποϊλής Μ.(70'Χατζηφούντας), Σκαλέρης, Παπασεβαστός

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...