22 Ιαν 2014

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ;




Μετά από αίτημα του τμήματος πυγμαχίας της Αθλητικής Ενωσης Σταυρός Καλυθιών η Πανελλήνια Ομοσπονδίας Πυγμαχίας αποφάσισε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα  κατηγορίας νέων 2014 να διεξαχθεί στο νέο κλειστό γυμναστήριο Φαληρακίου. Οι ημερομηνίες που ανακοινώθηκαν είναι 27 Μαρτίου έως 1 Απριλίου.
Ηδη έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου που ξεκινάνε αγώνα δρόμου προκειμένου να είναι πανέτοιμο το νέο κλειστό γυμναστήριο. Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στην σύνδεση του με το δίκτυο αποχετευτικού και υπάρχουν ερωτήματα εάν θα έχει ολοκληρωθεί.
Ανέτοιμοι είναι και είναι οι χώροι πάρκινγκ γύρω από το νέο κλειστό, ενώ υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις όπως εξοπλισμός (internet, υπολογιστές, αποδυτήρια, ιατρείο κ.α.), κυλικείο.
Αν τελικά το πανελλήνιο πρωταθλημα φιλοξενηθεί στο νέο κλειστό τότε οι φίλαθλοι του αθλήματος θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τους αθλητές του Σταυρού Στάθη Αντωνά, Αλέξανδρο Φάρελ και Σταμάτη Ρεσβάνη να διεκδικούν θέσεις στο βάθρο.
Θα πρόκειται ουσιαστικά για τα εγκαίνια του μεγάλου έργου με τη φιλοξενία της πρώτης σημαντικής αθλητικής διοργάνωσης. Το κλειστό Φαληρακίου, στην ολοκληρωμένη του μορφή, μπορεί να φιλοξενήσει πανελλήνιες και διεθνείς εκδηλώσεις για περισσότερα από 10 ολυμπιακά αθλήματα.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΛΥΘΙΩΝ

             Ο Διευθυντής και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου, αισθανόμαστε την υποχρέωση να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς τον απερχόμενο Πρόεδρο και τα μέλη του συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων για τις προσπάθειες που κατέβαλαν, με μοναδικό σκοπό την ικανοποίηση των αναγκών- ενδεικτικά αναφέρω όπως πίνακες μαρκαδόρου σε όλες τις τάξεις, 4 βιντεοπροβολείς κ.ά.- που παρουσιάστηκαν ,αλλά και την πολύτιμη βοήθεια που μας πρόσφεραν, σε  όλες τις εκδηλώσεις του Σχολείου μας, στη διάρκεια της θητείας τους.
            Ο ρόλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων είναι σημαντικότατος. Είναι πάρα πολύ σπουδαίο να συμμετέχουν οι γονείς στις επίσημες και ανεπίσημες εκδηλώσεις που οργανώνονται κάθε φορά από το σχολείο. Για τη ομαλή λειτουργία του σχολείου, θα πρέπει να υπάρχει στενή συνεργασία μεταξύ γονέων, διεύθυνσης, εκπαιδευτικών και πολιτείας. Κατ’ αυτόν τον τρόπο ο σύλλογος συμβάλλει αποτελεσματικότερα στη σωστή λειτουργία του σχολείου.
            Η βοήθειά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων είναι αναγκαία και απαραίτητη για την εκπαίδευση των μαθητών του σχολείου μας.
Εκφράζουμε λοιπόν τα θερμά μας συγχαρητήρια και στα μέλη του νεοσυσταθέντος συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και είμαστε σίγουροι ότι θα είναι και εκείνοι αρωγοί και συμπαραστάτες στο δύσκολο έργο μας.               
                                              Με εκτίμηση
            Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος διδασκόντων του 1ου Δημοτικού σχολείου Καλυθιών  

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...