5 Οκτ 2008

HTAN ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΙΚΗΣΕ



Την ευκαιρία να πανηγυρίσει ένα πολύτιμο τρίποντο έχασε σήμερα το μεσημέρι στην Κω ο Ερμής Καλυθιών που αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Ανταγόρα. Η ομάδα των Καλυθιών που είχε την συμπαράσταση 60 εκδρομέων έχασε πολλές ευκαιρίες για να καθαρίσει τον αγώνα. Ο Ερμής προηγήθηκε 1-0 με γκολ του Λευτέρη Μαυρομούστακου (φωτογραφία) στο 17ο, αλλά δέχθηκε την ισοφάριση στο 80ο από τον Κυριάκο Μαριά, σε μια αναμπουμπούλα στην περιοχή.
Ο προπονητής Στάθης Φαρμακίδης θα πρέπει να προβληματιστεί από τις πολλές χαμένες ευκαιρίες, φαινόμενο που παρουσιάστηκε και στο παιχνίδι Κυπέλλου της περασμένης Τετάρτης. Σε όλα τα παιχνίδια ο Ερμής παίζει καλό ποδόσφαιρο και δημιουργεί ευκαιρίες, αλλά θα πρέπει οι παίκτες να είναι προσεχτικοί στην τελική προσπάθεια για να μην χάνονται, άδικα, βαθμοί.
Μετά από ένα σερί πέντε δυνατών παιχνιδιών (εντός Χ με Ιάλυσο, ήττα εκτός με Αναγέννηση, νίκη εντός με Κλεάνθη, Χ στην Κω) ο Ερμής έχει συγκεντρώσει πέντε βαθμούς. Το δύσκολο πρόγραμμα συνεχίζεται με το εκτός έδρας παιχνίδι στα Κοσκινού.

ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ



Επανεξελέγη στο διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ο ιατρός κ. Γιάννης Οικονομίδης. Για όσους δεν γνωρίζουν ο κ. Οικονομίδης κατάγεται από τη Ρόδο και υπηρέτησε στις Καλυθιές ως αγροτικός ιατρός το διάστημα 1973-1977, ενώ ήταν και πρόεδρος του Απόλλωνα Καλυθιών την τετραετία 1975-1978.
Στην προηγούμενη σύνθεση του ΔΣ ο κ. Οικονομίδης είχε τη θέση του γενικού γραμματέα κάτι που δεν αναμένεται ν' αλλάξει.
Ο κ. Οικονομίδης διατηρεί καλές σχέσεις με αρκετούς Καλυθενούς και έχει εξυπηρετήσει με την ιδιότητα του διευθυντή της ΩΡΛ κλινικής του νοσοκομείου Παίδων "Αγία Σοφία" όσους έχουν ζητήσει κάποια ιατρική βοήθεια.

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...