20 Φεβ 2010

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΔΕΝΤΡΟΦΥΤΕΥΣΗ

O σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου Καλυθιών δηλώνει παρών στην επιχείρηση «Πρασινίστε το νησί των Ιπποτών» που γίνεται από τη Νομαρχία Δωδεκανήσου και τον ΣΚΑΪ στις 28 Φεβρουαρίου στην περιοχή της Αρχαίας Καμείρου.
Καλούμε όλους τους γονείς, και όχι μόνο, να φυτέψουν ένα δεντράκι!! Ετσι πιστεύουμε πως φυτεύουν στο μυαλουδάκι του παιδιού ένα τόσο δα μικρό σποράκι που μεγαλώνοντας οι καρποί του θα γράφουν επάνω τους με μεγάλα γράμματα «ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΖΩ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ».
Εάν υπάρξει επαρκής αριθμός ατόμων πούλμαν θα ξεκινήσουν από την πλατεία Καλυθιών στις 930 το πρωί της Κυριακής 28 Φεβρουαρίου.
Δηλώσεις συμμετοχών γίνονται μέσω των παιδιών του σχολείου (παιδί και γονείς μαζί, όχι παιδιά ασυνόδευτα) και στο τηλέφωνο 6944234887 κυρία Μάτα).
Ο κάθε ένας να βάλει το λιθαράκι του για να κτίσουμε έναν πράσινο κόσμο.
Σας περιμένουμε
Για τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων
Μάτα Βαγιανού

Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ


Πανοραμική φωτογραφία τραβηγμένη από τον κ. Δημήτρη Κατσαρά που αποκαλύπτει τη μαγεία της Καλλιθέας ακόμη και τους μήνες του χειμώνα. Η κακοκαιρία και οι νότιοι άνεμοι δημιούργησαν δεκάδες λιμνούλες στα βράχια πίσω από τη μεγάλη ροτότνα.
Απίστευτη ομορφιά σε μία περιοχή που προσφέρεται για περπάτημα και απόδραση από τη δύσκολη καθημερινότητα.

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...