24 Μαρ 2012

ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΝΙΚΗΣΕ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ

Ισόπαλο 2-2 έληξε το ντέρμπι ανάμεσα στον Απόλλων και το Φοίβο. Με την ισοπαλία αυτή η ομάδα μας παρέμεινε στη 2η θέση έχοντας έναν βαθμό διαφορά από τους Κρεμαστενούς και ενώ απομένουν εφτά αγωνιστικές για το φινάλε. O Απόλλων συμπλήρωσε πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη (τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες).
Από το παιχνίδι βγαίνουν αρνητικά και θετικά συμπεράσματα για τον Απόλλωνα.
Μέχρι το '70 ο Απόλλων δεν υπήρχε στο γήπεδο, δεν είχε κάνει ούτε μία επιθετική ενέργεια και φυσιολογικά έχανε 0-2.
Από το '70 μέχρι το 90' η ομάδα μας συνήλθε, κατάφερε να δημιουργήσει φάσεις και τελικά πέτυχε τα δύο τέρματα της ισοφάρισης αρχικά με τον Φυλακούρη και στην συνέχεια με τον Καντιμοίρη.
 Και στο σημερινό παιχνίδι αγωνίστηκαν αρκετοί νεαροί και την παράσταση έκλεψε ο 15χρονος Τίμος Σαββούλης που είχε εξαιρετική παρουσία στα τελευταία 25' στο πρώτο του παιχνίδι με την ανδρική ομάδα του Απόλλωνα.
Η σύνθεση: Καραγιάννης, Γ. Ορφανός, Δεληγιάννης (36' Δημητράς), Στάθης (62' Τ. Σαββούλης), Φυλάκούρης, Ν. Τσίττας, Κεπέρης, Συμεωνίδης, Καντιμοίρης, Σταυρής (53΄Ερλαντ), Γενημαχλέλης
* Στη λαχειοφόρο αγορά που έγινε στο γήπεδο το κινητό τηλέφωνο κέρδισε ο Βασίλης Γαλατάς και τα ψάρια ο Λευτέρης Μαυρομούστακος.
* Η διοίκηση του Απόλλωνα πουλάει λαχεία και για ένα εντυπωσιακό ποδήλατο. Πληροφορίες στα μέλη του ΔΣ και στην πλατεία του χωριού.
*Επειδή κάποιοι ενοχλούνται από την κριτική του blog και από κουβέντες φιλάθλων στην εξέδρα αξίζει να θυμηθούν ένα στιγμιότυπο στο πρώτο ημίχρονο του σημερινού αγώνα. Μετά από τραγικά λάθη στην άμυνά μας ένας παίκτης του Απόλλωνα σήκωσε ψηλά τα χέρια και φώναξε δυνατά "ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ".

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ... ΖΕΙΣ!







Με συγκινητικό τρόπο τιμήθηκε σήμερα η μνήμη του νεαρού Κωνσταντίνου Αντωνά που έφυγε πρόωρα από τη ζωή τον περασμένο Αύγουστο. Εκατοντάδες Καλυθενοί συμμετείχαν στην πεζοπορία που διοργάνωσε ο ΦΑΡΟΣ με εκκίνηση την πλατεία του χωριού και τόπο συγκέντρωσης την περιοχή Σαραντάπηχος που βρίσκεται ανάμεσα στον Αγιο Ιωάννη και τα λατομεία Λούκα.
Εκεί τελέστηκε τρισάγιο, έγιναν εργασίες καθαρισμού και τοποθετήθηκε ένα μικρό μοναστηράκι για να είναι πάντα αναμμένο ένα κεράκι που θα θυμίζει τον χαμογελαστό Κωνσταντίνο.
Σίγουρα ο μικρός μαζί με τα υπόλοιπα αγγελούδια στον ουρανό θα δάκρυσαν την στιγμή που όλοι οι συμμετέχοντες, με τα σώματά τους σχημάτισαν το αρχικό του ονόματός του (Κ) και τη λέξη ΖΕΙΣ.
Ηταν πραγματικά κάτι συγκλονιστικό για όλους που συμμετείχαν στην εκδήλωση και ειδικά για την οικογένειά του...

Σήμερα ο Κωνσταντίνος Αντωνάς έχει τα γενέθλιά του. Συμπληρώνoνται 17 χρόνια από την ημέρα που γεννήθηκε. Ολοι μας σήμερα δείξαμε πως εξακολουθεί να είναι μέλος της μικρής μας κοινωνίας.

ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ

Ολοι οι σύλλογοι των Καλυθιών (αθλητικοί, πολιτιστικοί, εκκλησίας, σχολείων, ομπρελάδων, αγροτικοί) με την σύμφωνη γνώμη του Τοπικού Συμβουλίου προχωρούν σε μία εξαιρετική κίνηση.
Την προσεχή Τρίτη σε χώρο και ώρα που θα ανακοινωθεί θα πραγματοποιηθεί ανοικτή συγκέντρωση προκειμένου να παρθεί απόφαση για να σταλεί πρόσκληση στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο.
Από το Πανεπιστημιακό Ιδρυμα θα ζητηθεί να σταλούν επιστήμονες στις Καλυθιές προκειμένου να μετρηθεί η μόλυνση σε αέρα, έδαφος και νερό.
Στόχος της πρωτοβουλίας είναι να διαπιστωθεί με επιστημονικά κριτήρια τι ζημιά προκαλούν στην υγεία μας όλες οι οχλούσες δραστηριότητες που λειτουργούν σε κοντινή απόσταση από το χωριό.
Ειδικές μετρήσεις σε νερό, αέρα και έδαφος θα γίνουν στα λατομεία, στο εργοστάσιο επεξεργασίας πυρήνα, στα πισάδικα, στο ασβεστάδικο, στο ελαιουργείο, στις μονάδες επεξεργασίας λυμάτων και στις θάλασσες.
Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές στην συνάντηση της Τρίτης.

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ


ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΜΕ... ΜΑΓΕΙΑ



Κάθε πρωί, μόλις ξημερώνει ο ήλιος, τα σύννεφα και η θάλασσα στο Φαληράκι δημιουργούν εικόνες απίστευτης ομορφιάς. Λίγο πριν το μπλε κυριαρχήσει σε ουρανό και θάλασσα οι αποχρώσεις του κόκκινου (μωβ, ροζ, πορτοκαλί) κυριαρχούν σε όλο τον ορίζοντα.
Καλημέρα, καλό Σαββατοκύριακο!

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...