6 Σεπ 2009

ΑΡΧΗ ΜΕ ΚΟΥΠΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΜΗ





Με γκολ του Βασιλόπουλου στο 70' ο Ερμής Καλυθιών νίκησε το Σάββατο στο γήπεδο Κοσκινού 1-0 τον Ιάλυσο και κατέκτησε το Σουπερ Καπ Δωδεκανήσου.
Λεπτομέρειες από το www.rodoslive.com
Ο Ερμής Καλυθιών άνοιξε με τον καλύτερο τρόπο την αυλαία της φετινής σαιζόν αφού κέρδισε με 1-0 τον Ιάλυσο στον αγώνα για το Super Cup που έγινε στα Κοσκινού εις μνήμη του αείμνηστου προέδρου της ΕΠΣΔ Γιώργου Τσοπανάκη.

Ο αγώνας όπως είναι φυσικό δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας καθώς και οι δυο ομάδες ακόμα δεν είναι έτοιμες για τα πρωταθλήματά τους.

Πάντως ο Ερμής ήταν πιο δεμένος σαν ομάδα και είχε τις περισσότερες ευκαιρίες για γκολ, ενώ ο Ιάλυσος θέλει ακόμα πολύ δουλειά καθώς όλοι οι παίκτες είναι καινούργιοι και χρειάζεται χρόνο για να δέσουν σαν ομάδα. Θα μπορούσε όμως στα τελευταία λεπτά να ισοφαρίσει όμως η κεφαλιά του Βελίδη από πολύ καλή θέση πέρασε άουτ.
Οι καλύτερες φάσεις του αγώνα:
9΄ Σέντρα του Χατζηγεωργίου κεφαλιά Μαυρομούστακου άουτ.
24΄Λάθος γύρισμα του Αμερικάνα, πήρε τη μπάλα ο Χατζηγεωργίου που σούταρε άουτ.
28΄Καλό φάουλ του Γκάίδα απέκρουσε ο Καραγιάννης
44΄Σέντρα του Βελίδη σε καλή θέση ο Ντούλας και ο Αμερικάνας δεν βρήκαν όμως τη μπάλα.
67΄Πάσα του Κιάρι στον Μαυρομούστακο, σουτ του τελευταίου άουτ.
70΄Φάουλ από πλάγια του Μαυρομούστακου πετάχτηκε στη μικρή περιοχή ο Βασιλόπουλος και με κεφαλιά ψαράκι έγραψε το 0-1
82΄Τετ α τετ του Μαυρομούστακου το πλασέ του όμως πάνω από τα δοκάρια του Σουτσόγλου.
86΄Η καλύτερη ευκαιρία για τον Ιάλυσο να ισοφαρίσει όταν σε φάουλ του Γκάιδα ο Βελίδης αφύλακτος στο δεύτερο δοκάρι στα 2 μέτρα, έπιασε την κεφαλιά η μπάλα όμως έφυγε άουτ.
Διαιτητής της συνάντησης ο Σταμάτης Αντωνάς με βοηθούς τους Παπαθανασίου και Μάγγο
Ιάλυσος : Σουτσόγλου, Κόκα (30΄Αθηναίος), Τομάζος, Τζαφέρης (80΄Τσοπανάκης), Χατζηνικολάου Β.Δ., Αμερικάνας (60΄Πιέρο), Γκάιδας, Χρήστου (70΄Καραγιάννης), Χατζηφούντας, Ντούλας, Βελίδης
Eρμής Καλυθιών: Καραγιάννης, Μαχαιρίδης (60΄Βασιλόπουλος), Μουτσοντέμι (88΄Ηλίας), Κίτσος, Μαυρομούστακος, Νικολός, Κυριαζής, Χατζηγεωργίου (85΄Παπαγεωργίου), Κιάρι, Μάκρας (75΄Σταυρής), Μανέττας

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...