15 Ιουλ 2011

ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ ΜΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΑΚΙ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Συνελήφθησαν την Πέμπτη στη Ρόδο από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου, δύο αλλοδαποί υπήκοοι Μαυριτανίας ηλικίας 31 και 25 ετών, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, την Πέμπτη 14-7-2011 το βράδυ ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών και έρευνα που έγινε στην οικία των συλληφθέντων στο Φαλhράκι Ρόδου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
• Τέσσερις πλαστικές συσκευασία που περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 12,7 γραμμαρίων.
• Δύο πλαστικές συσκευασία που περιείχαν άγνωστη χημική ουσία συνολικού βάρους 20,8 γραμμαρίων.
• Δύο δισκία άγνωστης χημικής ουσία
• Χρηματικό ποσό 70 ευρώ
• Δύο κινητά τηλέφωνα.

Επίσης από την αστυνομική έρευνα βρέθηκε και κατασχέθηκε στην κατοχή των συλληφθέντων ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 20,4 γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

"ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΛΗΡΑΚΙ"


Δημοσίευμα της εφημερίδας Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ αποκαλύπτει σχέδια επενδυτών να δημιουργήσουν νέες πολυτελείς μονάδες στην περιοχή Φαληρακίου κοντά στο μοναστήρι του Προφήτη Αμμώ. Ο συντάκτης Νεκτάριος Καλογήρου αποκαλύπτει ότι Κύπριοι επιχειρηματίες παζαρεύουν την αγορά ακινήτων (θέλουν χαμηλότερες τιμές) και αν τελικά υλοποιηθεί το σχέδιό τους τότε θα αλλάξει, προς το καλύτερο, όλη η εικόνα της ευρύτερης περιοχής Φαληρακίου.
* Κάντε κλικ στην εικόνα για να διαβάσετε το δημοσίευμα.

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...