15 Σεπ 2008

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ





Επειδή σε αυτό το blog αγαπάμε τις ποδοσφαιρικές ομάδες του χωριού μας πάρτε μία... γεύση από τα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής.
Στο παιχνίδι του Ερμής στιγμιότυπο κόντρα στον Ιάλυσο και οι πανηγυρισμοί μετά το τέρμα του Μανέττα. Περισσότερες φωτογραφίες στο group του Ερμή στο facebook.
Στον Απόλλων η φάση που πετυχαίνει το 1-1 ο πιτσιρικάς Γκεοργκίεφ και άλλη μία φάση με πρωταγωνιστή τον ακούραστο Κώστα Δημητριάδη και τον Χατζή (από την εφημερίδα ΔΡΑΣΗ)

ΜΠΛΑΚ ΑΟΥΤ ΣΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ

Ενα απίστευτο περιστατικό σημέαδεψε τη χθεσινή 2η ημέρα του πανηγυριού μας. Λίγο μετά τις 8.15 και ενώ είχε βραδυάσει, δύο ομάδες αθίγγανων που πουλούσαν μπαλόνια, άρχισαν να παίζουν ξύλο στη μέση της πλατείας. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να φύγουν στον αέρα περίπου 50 μπαλόνια και κάποια από αυτά να καταλήξουν στην κολώνα της ΔΕΗ (υψηλή τάση) και να σημειωθεί έκρηξη. Η πλατεία βυθίστηκε στο σκοτάδι και οι τσιγγάνοι έσπευσαν να εξαφανιστούν αφού υπήρχε κίνδυνος για πολύ ξύλο. Χρειάστηκε να έρθει ειδικό συνεργείο της ΔΕΗ που αποκατέστησε τη ζημιά μετά από μία ώρα.
Το πανηγύρι γλίτωσε στο τσακ αφού αν το σκοτάδι παρέμεινε άλλη μία ώρα οι μπύρες θα ήταν ζεστές και τα όργαναν δεν θα έπαιζαν.

Βέβαια όλοι αυτοί οι ατσίγγανοι, οι γύφτοι, οι αλλοδαποί και τα άτομα χαμηλού μορφωτικού επιπέδου που έχουν κάνει "κατάληψη" στο χωριό μας, εκμεταλλεύονται τον.. πόθο για χρήμα που έχουν οι ιδιοκτήτες των παλιών σπιτιών που τα νοικιάζουν για 150 ευρώ το μήνα.

Οι Καλυθενοί είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Κάθε καρυδιάς - καρύδι το ανεχόμαστε. Καλά να πάθουμε.

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...