17 Φεβ 2023

ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΜΑΣ

Είμαστε έτοιμοι για να απογειώσουμε τη διασκέδασή σας!
Είστε έτοιμοι για ένα γλέντι χωρίς προηγούμενο;




Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλυθιών Ο ΦΑΡΟΣ ακολουθώντας την παράδοση του τόπου διοργανώνει και φέτος μεγάλη καρναβαλική παρέλαση, Μία παράδοση που ξεκίνησε τη δεκαετία του '70 και από τότε αποτελεί μέρος της Καλυθενής κουλτούρας.
Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου η πλατεία και οι δρόμοι του χωριού θα υποδεχθούν όλους τους Ροδίτες που θέλουν να γελάσουν με τη ψυχή τους.
Στην εξέδρα θα βρίσκεται ο μοναδικός Φάνης Λαμπρόπουλος που έχει προετοιμαστεί για να μας απογειώσει με ατάκες χωρίς όριο. 
Μετά την παρέλαση των πεζοπόρων τμημάτων και των αρμάτων που θα ξεκινήσει στις 2.00 το μεσημέρι θα ακολουθήσει μουσικό γλέντι με τους αγαπημένους Αναστάσιο Ράμμο και Στέφανο Πιτσίνιαγκα!


Στην τελευταία σύσκεψη στο πρώην Δημαρχιακό Μέγαρο Καλλιθέας δίπλα στα μέλη του ΔΣ του ΦΑΡΟΥ βρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Καλλιθέας κ. Σταυρής που σημείωσε: "Ο Δήμος Ρόδου είναι εδώ και δίνει ότι μπορεί για τις εκδηλώσεις που βοηθάνε τις τοπικές κοινωνίες. Το Καρναβάλι δείχνει ότι σε αυτόν τον τόπο μπορούμε να κάνουμε μεγάλα πράγματα σε όλους τους τομείς".
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ κ. Κολιάδης επισήμανε: "Εμείς φροντίσαμε να υλοποιήσουμε τα αιτήματα που μας καταθέσατε και είμαστε σίγουροι ότι θα ανταποκριθείτε στις υψηλές σας προσδοκίες. Οι Καλυθιές έχουν αποδείξει ότι έχουν υψηλό επίπεδο στις μεγάλες διοργανώσεις. Καλούμε τον κόσμο να έρθει, να διασκεδάσει και να περάσει πολύ όμορφα".
Ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Καλυθιών κ. Αντωνάς ως οικοδεσπότης ανέφερε μεταξύ των άλλων: "Από το 1977 οι Καλυθιές διοργανώνουν παρέλαση αρμάτων, Υπάρχει συνεννόηση και συνεργασία για να διοργανώσουμε το φετινό καρναβάλι". 
Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου κ. Χατζηγεωργίου ευχαρίστησε, πέρα από το Δήμο, την Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίου με τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού κ. Μπάρδο στέκεται για άλλη μία φορά δίπλα στον Σύλλογο και βοηθάει για να υλοποιηθεί το Καρναβάλι 2023 και πρόσθεσε: "Στόχος είναι να διασκεδάσουμε. Περιμένουμε στο φιλόξενο χωριό μας όλους τους Ροδίτες".


Την Κυριακή κυριολεκτικά όλοι οι δρόμοι θα έχουν τελικό προορισμό τις Καλυθιές.
Μην αλλάξετε διαδρομή!

Χρυσός Χορηγός του Καρναβαλιού: Επιπλα Ρούφας
Μεγάλοι Χορηγοί: Οικοδομικά Υλικά Σταυρής, Πυροτεχνήματα Ζαϊρης, Savviou Travel, Kounna Beach Bar, Οικοδομικά Υλικά Οικονόμου Παναγιώτης, Fotis Graphics επιγραφές - εκτυπώσεις, Σοκολάτα Lovit, Κατασκευές Vavas.

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...