27 Ιαν 2013

ΑΠΟΛΛΩΝΑΡΑ ΣΤΟ... ΧΩΡΑΦΙ!


Τη δύναμη της έδρας επιβεβαίωσε ο Απόλλων Καλυθιών νικώντας το μεσημέρι της Κυριακής στο γήπεδο Καλυθιών 3-1 τον Αστέρα Παστίδας. Το παιχνίδι διεξήχθη σε αγωνιστικό χώρο-χωράφι εξαιτίας των τελευταίων βροχών και του παιδικού τουρνουά που διεξήχθη το πρωί της Κυριακής.
Ο Απόλλων κυριάρχησε στα πρώτα 60' όταν προηγήθηκε 3-0 με τέρματα που πέτυχαν οι Γιώργος Κυριαζής και Λευτέρης Μαυρομούστακος (δύο, το ένα με εκτέλεση πέναλτι). Η ομάδα μας ήταν πολύ καλή στην άμυνα, δυνατή στο χώρο του κέντρου και έχασε πολλές ευκαιρίες με τον Αρχοντούλη για μεγαλύτερο σκορ.
Στο τελευταίο ημίωρο ο Αστέρας Παστίδας πίεσε, μείωσε σε 3-1 έχασε ευκαιρίες για δεύτερο τέρμα, ενώ σημαντικές ευκαιρίες έχασε και ο Απόλλων που στο φινάλε είχε σουτ στο δοκάρι με τον Μαυρομούστακο.
Επόμενο παιχνίδι το Σάββατο στ' Αφάντου κόντρα στον ΑΕΡΑ και θα ακολουθήσει ο μεγάλος ημιτελικός με τον Ιάλυσο εκτός έδρας.
Ο Απόλλων έπαιξε με τους: Χατζηνικόλα. Κίτσο, Φυλακούρη (75 λ.τ. Μοσχιδιού), Συμεωνίδη, Στάθη, Γ. Κυριαζή (65' Κιόττος), Μουτσοντέμι, Μ. Κυριαζή, Σταυρή, Αρχοντούλη (85' Σαββούλης), Μαυρομούστακος

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...