20 Μαΐ 2013

ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΑΚΙ


Φωτιά που ευτυχώς δεν πήρε μεγάλες διαστάσεις ξέσπασε λίγο μετά τις 4 το απόγευμα στο Φαληράκι. Οι φλόγες ξεπήδησαν, από άγνωστη αιτία, σε αγριόχορτα στην περιοχή Μητροπολίτης απέναντι από το ξενοδοχείο Γόνδολα. Κάτοικοι και επιχειρηματίες της περιοχής επενέβησαν άμεσα ενώ στο σημείο έφτασε μετά από λίγα λεπτά και όχημα της πυροσβεστικής που ολοκλήρωσε την κατάσβεση της φωτιάς.
Επιχειρηματίες του Φαληρακίου καταγγέλουν ότι παντού υπάρχουν αγριόχορτα και οι κίνδυνοι για φωτιές είναι μεγάλοι το φετινό καλοκαίρι που σύμφωνα με τις προβλέψεις θα είναι ιδιαίτερα θερμό.
* Η φωτογραφία στο σημείο της φωτιάς τραβήχτηκε από τον δημοτικό σύμβουλο Ροδίων Γιάννη Φλεβάρη.

ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΑΣ




Δημιουργίες μαθητών του γυμνασίου Καλυθιών παρουσίασε το τοπικό τηλεοπτικό κανάλι ΚΟΣΜΟΣ. Οπως επισημαίνεται στο ρεπορτάζ το δημόσιο σχολείο, σε εποχή μεγάλης κρίσης, αντέχει και προσφέρει σημαντικό έργο στη διαμόρφωση των παιδιών που σε λίγα χρόνια θα κληθούν να επιβιώσουν σε μία χώρα με πάρα πολλές δυσκολίες.

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...