3 Μαρ 2011

ΤΟ ΝΗΣΙ ΨΗΦΙΖΕΙ ΠΑΣΟΚ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΑΣ... ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ


Τρία εκ. ευρώ θα δώσει τελικά το κράτος για αποζημιώσεις στις ζημιές που έχει υποστεί η Ρόδος και μάλιστα σταδιακά όπως είπε ο υφυπουργός Παναγιώτης Ρήγας.
Και δεν διαμαρτυρήθηκε ουδείς από τους τοπικούς φορείς, κυρίως από τον δήμο Ροδίων.
Στην επισήμανση ότι οι ζημιές ξεπερνούν τα επτά εκ. ευρώ ο κ. Ρήγας είπε ότι θα μπορούσαν να ήταν και 10 εκ. ευρώ, αμφισβητώντας ουσιαστικά την καταγραφή των ζημιών και τον υπολογισμό τους από τον τ. βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και σημερινό δήμαρχο Ρόδου, Στάθη Κουσουρνά.
Οι δημοσιογράφοι που άκουγαν τον κ. υφυπουργό, άρχισαν να σχολιάζουν "ψιθυριστά" και να θυμούνται τον κ. Παυλόπουλο από την προηγούμενη κυβέρνηση που ενέκρινε, στις πυρκαγιές της Ρόδου, το ποσό των οκτώ εκ ευρώ που του ζητήθηκε χωρίς αντίρρηση, όπως και τον τότε νομάρχη που άφησε γένια και απειλούσε ότι, δεν θα τα ξύριζε εάν δεν καταβάλλοντο τα χρήματα, για να δοθούν στη συνέχεια με απ΄αυθείας αναθέσεις σε εργολάβους για την κατασκευή των αντιπλημμυρικών έργων.
Για όλα αυτά, μέχρι στιγμής ουδέν σχόλιο από τον δήμαρχο κ. Κουσουρνά

ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΘΙΕΣ Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ ΝΟΡΒΗΓΙΑΣ




Στο γήπεδο Καλυθιών προπονήθηκε τη Δευτέρα και την Τετάρτη η εθνική ομάδα παίδων της Νορβηγίας που βρέθηκε στο νησί μας για φιλικούς αγώνες ποδοσφαίρου με την ελληνική εθνική παίδων. Οι νεαροί διεθνείς δέχθηκαν δώρα από τον Απόλλωνα Καλυθιών και το τοπικό συμβούλιο Καλυθιών και έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από τη φιλοξενία που έτυχαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του χωριού μας.

ΕΝΑ... ΜΕΓΑΘΗΡΙΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ!


Το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο Magnifica με 2.500 επιβάτες και 1.000 άτομα πλήρωμα κατέπλευσε σήμερα στο λιμάνι της Ρόδου σκορπώντας θαυμασμό σε όσους το είδαν από κοντά. Το νησί μας, παρά τα μεγάλα του προβλήματα, εξακολουθεί να ασκεί γοητεία στους επισκέπτες του αφού οι ομορφιές είναι μοναδικές.

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...