11 Ιαν 2013

ΑΝΟΗΤΗ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ



Τις εκτός; έδρας αδυναμίες επιβεβαίωσε για άλλο ένα παιχνίδι ο Απόλλων Καλυθιών. Το βράδυ της Παρασκευής η ομάδα μας ηττήθηκε στο δημοτικό στάδιο Ρόδου 2-1 από τη Ρόδο στα πλαίσια του πρωταθλήματος Α' κατηγορίας Δωδεκανήσου. Ο Απόλλων έχασε τη νίκη μέσα από τα χέρια του αφού προηγήθηκε 0-1 στο 60' με γκολ του Γιώργου Κυριαζή και στην συνέχεια η Ρόδος έμεινε με παίκτη λιγότερο. Μετά την κόκκινη κάρτα που είδε παίκτης της Ρόδου ο Απόλλων "κάθισε" με αποτέλεσμα να δεχθεί δύο τέρματα και τελικά να ηττηθεί. Τα γκολ της Ρόδου πέτυχαν οι Σταμάτης Καντιμοίρης και Σταμάτης Αμπελάς.
Ο Απόλλων στάθηκε άτυχος όταν ο Λευτέρης Μαυρομούστακος αμέσως μετά το 1-1 αστόχησε σε κτύπημα πέναλτι ενώ υπάρχουν σημαντικά παράπονα για διαιτητικές αποφάσεις.
Θετικό στοιχείο η χρησιμοποίηση στο τελευταίο ημίωρο του Νίκου Κιόττου σε ηλικία λίστα 14 ετών και εννέα μηνών!
 Οπως φάνηκε στο τελευταίο ημίωρο οι παίκτες της ομάδας μας είχαν την προσοχή του στραμμένη στο παιχνίδι Κυπέλλου που ακολουθεί την Τρίτη με τον Αντίμαχο στις Καλυθιές. Αλλωστε και πριν το σημερινό παιχνίδι πρωταθλήματος ο προπονητής Κώστας Καμπούρης είχε δηλώσει πως προτεραιότητα της ομάδας είναι η πρόκριση στην ημιτελική φάση του κυπέλλου.

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...