26 Ιουλ 2014

ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΛΒΕΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΑ

Την περασμένη Πέμπτη, περίπου στη  μία και μισή το μεσημέρι ενημερώθηκε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου πως 58χρονος αλλοδαπός τουρίστας στο Φαληράκι είχε χάσει τις αισθήσεις του και μεταφέρονταν στο νοσοκομείο της Ρόδου.

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν, επρόκειτο για Ελβετό ο οποίος βρίσκονταν στο νησί μας μαζί με την σύζυγό του για διακοπές. Όλα πήγαιναν καλά και μάλιστα ο αλλοδαπός χθες το μεσημέρι έκανε και θαλάσσιο σπορ αναψυχής, όμως με την ολοκλήρωσή σου και μόλις επιβιβάστηκε στο σκάφος για να τον μεταφέρουν στην ακτή, έχασε τις αισθήσεις του. Αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον 58χρονο στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Και για αυτήν την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής για τον αλλοδαπό τουρίστα.

ΞΥΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΤΟΥΑΖ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΑΚΙ

Μπορεί η τέχνη τους να απαιτεί λεπτότητα στις κινήσεις των χεριών, όμως απέδειξαν ότι μπορούν να τα χρησιμοποιούν και πιο... βίαια οι δύο επαγγελματίες tattoo artists που σήκωσαν τον κόσμο στο πόδι στο Φαληράκι της Ρόδου με την άγρια συμπλοκή τους!

Μπορεί η τέχνη τους να απαιτεί λεπτότητα στις κινήσεις των χεριών, όμως απέδειξαν ότι μπορούν να τα χρησιμοποιούν και πιο... βίαια οι δύο επαγγελματίες tattoo artists που σήκωσαν τον κόσμο στο πόδι στο Φαληράκι της Ρόδου με την άγρια συμπλοκή τους!
Οι δυο Αλβανοί ηλικίας 43 και 41 χρόνων είναι ιδιοκτήτες γειτονικών καταστημάτων στην περιοχή, αλλά τους χώριζαν προσωπικές διαφορές και κυρίως η διαφωνία τους για τις τιμές των τατουάζ που ο ένας έριχνε περισσότερο από τον άλλο με αποτέλεσμα ο δεύτερος να τον κατηγορεί για αθέμιτο ανταγωνισμό! Να σημειωθεί ότι είναι στενοί συγγενείς και πριν πολλά χρόνια ξεκίνησαν να δουλεύτουν μαζί στα τατουάζ πριν επέλθει η οριστική ρήξη και τα συνεχόμενα επεισόδια.
Μπροστά στα μάτια δεκάδων Ελλήνων και ξένων παραθεριστών το Σάββατο 21 Ιουλίου, οι δύο ιδιοκτήτες ήρθαν στα χέρια και ο 43χρονος χτύπησε τον 41χρονο ομοεθνή του με ρόπαλο στο σώμα, ενώ πέταξε πέτρες στο κατάστημα του προκαλώντας φθορές. Αλλά και ο 41χρονος με τη βοήθεια δύο υπαλλήλων του που κρατούσαν ρόπαλα χτύπησε με γροθιές στο πρόσωπο τον πρώτο, τον οποίο μάλιστα… δάγκωσε στα πλευρά!
Με την επέμβαση ψυχραιμότερων και αστυνομικών του τοπικού τμήματος,  το επεισόδιο πήρε τέλος, αλλά οι δυο πρωταγωνιστές που είχαν στο μεταξύ τραυματιστεί ελαφρά, υπέβαλαν μήνυση ο ένας εναντίον του άλλο και η συνέχεια θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες.

Για τα νέα ήθη της επιχειρηματικότητας στο Φαληράκι μπορείτε να διαβάσετε τπ παρακάτω ρεπορτάζ:
http://www.proodos.net/topika-nea-rodou/item/22657-katoikoi-kai-katastimatarxes-kataggelloun-apistefta-peristatika-vias-to-falira-ki-vri-sketai-sto-e-leos-alvano-n

ΛΥΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ


ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΕΚΤΑΡΙΟ


ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...