10 Ιαν 2009

ΑΣΧΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ




Κακό ήταν το σημερινό Σάββατο για το ποδόσφαιρο του χωριού μας. Ο Ερμής, παρότι πάλεψε, ηττήθηκε με 2-1 εκτός έδρας από τον Ιάλυσο δεχόμενος δύο γκολ σε διάστημα 3 λεπτών. Ο Στάθης Φαρμακίδης είδε τους Μανέττα και Μαυρομούστακο να χάνουν κλασικές ευκαιρίες ακόμη και μόνοι τους απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Μετά την σημερινή ήττα ο Ερμής υποχώρησε στην πέμπτη θέση έχοντας συγκεντρώσει 29 βαθμούς.

Στην μάχη της σωτηρίας τα σημερινά αποτελέσματα ευνόησαν τους αντιπάλους του Απόλλωνα. Η Ομόνοια Γενναδίου νίκησε εντός έδρας 1-0 τον Αγιο Γεώργιο Μαλώνας και ξέφυγε 5 βαθμούς από τον Απόλλωνα. Ο Ηρακλής Μαριτσών έφερε εντός έδρας 1-1 με τον Φοίβο ξκαι έχει τέσσερις περισσότερους βαθμούς από τον Απόλλωνα. Η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει σε δύο εβδομάδες στις Καλυθιές τον Ηρακλή και σε τρεις εβδομάδες θα παίξει εκτός έδρας με την Ομόνοια.
Μόνο θετικό αποτέλεσμα η ήττα του Διγενή με 2-1 από τον Κλεάνθη στο Παραδείσι. Οι Κοσκινιάτες βρίσκονται δύο βαθμούς πίσω από τον Απόλλωνα.
Ο Απόλλων στη θέση που είναι σήμερα (13ος) μπορεί να σωθεί μόνο αν παραμείνει ο Διαγόρας Βατίου στη Δ' εθνική (δύσκολο έργο).

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...