8 Φεβ 2013

ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΑΣΣΟΙ ΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ


Τα νέα των ποδοσφαιρικών ακαδημιών του Απόλλωνα Καλυθιών:

Τμήμα 2000-01:
 Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε η αγωνιστική δράση του τμήματος 2000-01 περιλάμβανε την συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Δωδεκανήσου.
Το πρωτάθλημα διεξήχθη και αυτή τη φορά με τη μορφή τουρνουά στις γηπε
δικές εγκαταστάσεις των Καλυθιών όπου η ομάδα μας αντιμετώπισε την αντίστοιχη της Ιαλυσού.
Η προσπάθεια των νεαρών μας ποδοσφαιριστών ήταν αξιοσημείωτη κατά την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, όπου αντιμετώπισαν σαν ίσος προς ίσος την πρωτοπόρο του ομίλου σε ένα ισορροπημένο απ' όλες τις πλευρές α΄ ημίχρονο.
Δυστυχώς για τον Απόλλων στο τέλος του ημιχρόνου και σε μια ανύποπτη φάση η ομάδα της Ιαλυσού κατάφερε να προηγηθεί.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι πολλές αλλαγές που έγιναν από πλευράς Απόλλωνα, καθώς σε ένα ακόμη αγώνα συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές του τμήματος, είχαν σαν αποτέλεσμα την απώλεια της συνοχής της ομάδας και τέσσερα ακόμη γκολ για τον αντίπαλο.
Αγωνίστηκαν οι: Χατζηνικόλας, Ζευκίδης, Ιντρίζι, Καλλιγάς Αν, Μπάρδος Φ, Μάστορας Σκ, Γιορδαμνής Γ, Τζάνι Εμ, Αργυρού Θ, Καζέλης Μ, Μίσκου Αλ, Σολδάτος Σ, Σχοιναράκης Μ, Ανάστασου Σ, Πάττας Ιακ, Συμιακός Στ, Μπεκιράι Αντ, Κώστας Δημ, Πολυχρόνης Αδ, Τσάπης Θ, Ζαφείρης Ιωσ,

Τμήμα 2002-03:
Το τμήμα γεννηθέντων το 2002-03 αγωνίστηκε σε τουρνουά που διεξήχθη στην Διμυλιά.
Η ομάδα μας στον πρώτο αγώνα αντιμετώπισε τον Ευκλή Σορωνής, σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Το τελικό σκορ ήταν 2-1 υπέρ της ομάδας μας η οποία με την νίκη αυτή προκρίθηκε στον ημιτελικό. Αγωνίστηκαν οι: Σπαχιού Α, Καμπούρης Σ, Ντούκα Ο, Σαββούλης Αν, Ιντρίζι Ι (2 γκολ), Μανιάς Στ, Γαλατάς Στ, Νούσι Χρ.
Στον Ημιτελικό η ομάδα μας αντιμετώπισε την ακαδημία του Χοσάδα και αν και βρέθηκε να χάνει από το πρώτο λεπτό οι νεαροί ποδοσφαιριστές μας ανέτρεψαν την κατάσταση και προηγήθηκαν με 2-1 με δυο γκολ του Ιντρίζι. Δυστυχώς ένα πέναλτι στα τελευταία δύο λεπτά οδήγησε την αντίπαλη ομάδα στην ισοφάριση. Ο αγώνας οδηγήθηκε στην διαδικασία των πέναλτι όπου οι αντίπαλοι ευστόχησαν σε δύο ενώ η ομάδα μας σε ένα.
Αγωνίστηκαν οι: Σπαχιού Α, Ράμι Ε, Τσουρδιού Λ, Σαββούλης Αν, Ιντρίζι Ι, Γκρέκου Θ, Γαλατάς Στ, Καμπούρης Σ, Νούσι Χρ, Ντούκα Ο.

* Το μεσημέρι του Σαββάτου η ανδρική ομάδα του Απόλλωνα θα υποδεχθεί στις Καλυθιές τον Ορφέα Ρόδου για το πρωτάθλημα της Α' Δωδεκανήσου. Ωρα έναρξης 3.00 μ.μ.
Ο ημιτελικός κυπέλλου με τον Ιάλυσο (εκτός έδρας) ορίστηκε να διεξαχθεί την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου.

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...