23 Ιουν 2009

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

Αναφορά δημοτικών
Συμβούλων Δήμου Καλλιθέας


Προς
Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου
κον Χαράλαμπο Κόκκινο

Κοιν
Εφορία Δημοσιών Κτημάτων

Με την παρούσα αναφορά μας , θέλουμε ένας σας γνωρίσουμε ότι ο αντιδήμαρχος του δήμου Καλλιθέας Κωνσταντίνου Αθηνόδωρος ,με αρμοδιότητα στις τεχνικές υπηρεσίες ,χορήγησε την υπ αρ 1479 /29-5-2007 ψευδή βεβαίωση με την οποία βεβαιώνεται ότι ο αδελφός του Κων. Κωνσταντίνου, είχε κτίσμα στην παραλία των γυμνιστών , περιοχής Φαληρακίου, προ του 1955.
Η ενέργεια του αυτή είχε σκοπό την ηλεκτροδότηση και νομιμοποίηση παρανόμου κτίσματος που πρόσφατα αναγέρθηκε επί της παραλίας.
Επειδή πιστεύουμε ότι υπέπεσε:

Α: Σε πειθαρχικό αδίκημα περί χορηγήσεως ψευδούς βεβαίωσης με δόλο.
Β: Χορήγηση βεβαίωσης προς ίδιο όφελος.
Γ: Συνέβαλε στην κατάληψη και ιδιοποίηση παραλίας από τον αδελφό του και
μάλιστα σε μια περιοχή που η ιδιαιτερότητα της επιβάλλει τη διατήρηση του
φυσικού περιβάλλοντος και την διακριτική ανθρώπινη παρουσία .
Δ Η χορήγηση της βεβαίωσης είναι παντελώς ψευδή όπως όλοι οι κάτοικοι του
Δ. Καλυθιών γνωρίζουν και παράλληλα αυτό αποδεικνύεται και από την
ανάκληση νομιμότητας του κτιρίου με το υπ αρ 1469 /15-5-09 έγγραφο της
Δ/νσης Πολεοδομίας του Νομ. Δωδεκανήσου.

Παρακαλούμε όπως επιληφθείτε του θέματος και αποδοθούν οι προβλεπόμενες από τον Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων (αρθρο 142 ,143,146)και τους νόμους κυρώσεις.

Συνημμένα
Φωτοαντίγραφο βεβαίωσης 1479 /29-5-2007
Φωτοαντίγραφο ανάκλησης 1469 /15-5-2009
Οι δημοτικοί σύμβουλοι
Κώστας Γεώργιος
Ψυλλάκης Βασίλης
Αναστασάς Αναστάσιος
Λεβέντης Βασίλης
Κυριαζής Στέφανος
Κωστομοίρης Βασίλης

Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ φύλλο 111


Κυκλοφόρησε σήμερα Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ (φύλλο 111).
Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ πωλείται (1,5 ευρώ) στα περίπτερα Καλυθιών (πλατεία), Κοσκινού (δίπλα από το νηπιαγωγείο), Ψίνθου (πρακτορείο ΠΡΟΠΟ) και Φαληρακίου (Πλάτανος - πίσω από Αγιο Νεκτάριο - 13ο χλμ - απέναντι από ΑΒ).
Οποιος επιθυμεί να γίνει συνδρομητής ας επικοινωνήσει στα τηλέφωνα 2241087948 και 6941544485 ή email otoposmas@hotmail.com

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ-ΚΗΠΟΥΡΟΣ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ STAR

ρεπορτάζ Η ΔΗΜΟΚΤΑΤΙΚΗ

Την ανασκευή «έκτακτων δελτίων» της «Star TV» σύμφωνα με την οποία γινόταν λόγος για «νέα έκτροπα στο Φαληράκι», χωρίς να υπάρχει ίχνος αλήθειας, ζητεί με εξώδικό του ο Σύλλογος Τουριστικών - Οικογενειακών Καταλυμάτων Νήσου Ρόδου Δωδ/νήσου, προειδοποιώντας, ταυτόχρονα για προσφυγή στη Δικαιοσύνη.
Στο εξώδικο αναφέρονται αναλυτικά τα εξής:
ΕΝΩΠΙΟΝ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ
ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΗ
Του Συλλόγου Τουριστικών Οικογενειακών Καταλυμάτων Νήσου Ρόδου Δωδεκανήσου, που εδρεύει στο Φαληράκι και εκπροσωπείται νόμιμα από τον Πρόεδρο αυτού Παναγιώτη Τοκούζη.
ΚΑΤΑ
Της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε.», ιδιοκτήτριας του τηλεοπτικού σταθμού με την επωνυμία «STAR TV», που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Δήμητρος 37, Ταύρος - Αθήνα, και εκπροσωπείται νόμιμα,

Στις 13 Ιουνίου 2009 και περί ώρα 18:00 με διαδοχικά «έκτακτα» δελτία ειδήσεων, ενημερώνατε το τηλεοπτικό κοινό σας για δήθεν επεισόδια με Βρετανούς χούλιγκανς στο Φαληράκι, χωρίς περισσότερες πληροφορίες και με αόριστα σχόλια, χωρίς να δικαιολογείται από πουθενά ο λόγος του έκτακτου της είδησης που να δικαιολογεί μη προγραμματισμένο δελτίο.
Στην συνέχεια κατά το προγραμματισμένο δελτίο ειδήσεων των 19:45 μ.μ. είχατε σαν πρώτη είδηση το άνω «θέμα» αναφέροντας ως τίτλο «νέα έκτροπα στο Φαληράκι», χωρίς πάλι να αναφέρονται συγκεκριμένα γεγονότα που να συνέβησαν την ημέρα εκείνη ή την προηγούμενη και παρουσιάζοντας πλάνα που παρουσίαζαν απλά τουρίστες να χορεύουν, τα οποία προφανώς είχαν ληφθεί σε πολύ προγενέστερο χρόνο.
Οι παραπάνω «ειδήσεις» που προβλήθηκαν από το κανάλι σας, σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και είχαν ως αποτέλεσμα την δημιουργία αδικαιολόγητου φόβου και απροθυμίας στους υποψήφιους εκδρομείς να επισκεφθούν την περιοχή του Φαληρακίου, όπου τα μέλη μας δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά.
Ήδη ο πρόεδρος του Συλλόγου μας Παναγιώτης Τοκούζης την ίδια ημέρα (13/6/2009) εξέφρασε και τηλεφωνικά την διαμαρτυρία και την αγανάκτηση μας για τα πιο πάνω γεγονότα.

Για τους λόγους αυτούς
Και με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος μου
Α) Διαμαρτυρόμαστε και εγγράφως για την πιο πάνω διασπορά αναληθών ειδήσεων που έλαβε χώρα από τον τηλεοπτικό σας σταθμό στις 13/6/2009.
Β) Σας καλούμε: α) να αποκαταστήσετε άμεσα την αλήθεια και να μεταδώσετε σε πέντε (5) συνεχόμενα κεντρικά δελτία ειδήσεων ότι την φετινή χρονιά δεν έχουν συμβεί κανενός είδους έκτροπα στο Φαληράκι της Ρόδου, από Βρετανούς τουρίστες, β) να μην μεταδώσετε στο μέλλον καμία παραπλανητική ή αναληθή είδηση που αφορά την περιοχή όπου δραστηριοποιούνται τα μέλη μας.
Γ) Σας δηλώνουμε ότι σε περίπτωση μη συμμορφώσεως σας θα καταφύγω στα ελληνικά δικαστήρια για την επιδίκαση κάθε ζημίας των μελών μας, θετικής ή αποθετικής καθώς και την επιδίκαση των διαφυγόντων κερδών, που συνεπάγεται η διασπορά εκ μέρους σας αναληθών ή παραπλανητικών ειδήσεων.
Με τη ρητή επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματός μου αρμόδιος δικαστικός επιμελητής εντέλλεται να επιδώσει νόμιμα την παρούσα σ' αυτούς που απευθύνεται για να λάβουν γνώση και να επέλθουν σε βάρος τους οι νόμιμες συνέπειες αντιγράφοντας ολόκληρο το περιεχόμενο της στην έκθεση επιδόσεως του.

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος
Στέργος Μ. Λεβέντης

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...