11 Οκτ 2008

ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ




Αυτή η ανάρτηση είναι αφιερωμένη για δύο ψυχές στην μακρινή Αυστραλία (όπως θα έλεγε και ο Μπότσης στο ραδιόφωνό του πριν από δέκα χρόνια). Οι φίλοι τους μαζεύτηκαν στα Αλώνια για να σβήσει ο Σέμις τα 40 κεράκια και είπαν να στείλουν τα χαιρετίσματα μέσα από το blog.

Υ.Γ. Μιχάλη, ο Ευγένιος είναι μεγάλη "σουπιά". Υπάρχει και βίντεο, αλλά επειδή το internet πάει αργά, μάλλον αύριο

ΠΕΤΑΕΙ ΨΗΛΑ Ο ΕΡΜΗΣ



Αυτή την εβδομάδα οι παίκτες του Ερμή σημάδευαν σωστά και πανηγύρισαν μία σημαντική νίκη με 3-1 στα Κοσκινού επί του Διγενή. Η ομάδα των Καλυθιών έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο παρότι αγωνίστηκε στο Β' ημίχρονο με παίκτη λιγότερο εξαιτίας αποβολής του Γιαννόπουλου.
Ο Ερμής έχει συγκεντρώσει 10 βαθμούς μετά από πέντε αγωνιστικές, αλλά κατά κοινή ομολογία είχε το δυσκολότερο πρόγραμμα απ' όλες τις ομάδες της Α' κατηγορίας.
Στο σημερινό παιχνίδι ο Ερμής προηγήθηκε 1-0 στο ημίχρονο με γκολ που πέτυχε ο Γιάννης Ζωάννου. Στο ξεκίνημα της επανάληψης οι Κοσκινιάτες ισοφάρισαν σε 1-1 με τέρμα του Αγγελάκη, αλλά παρά το αριθμητικό μειονέκτημα ο Ερμής κατάφερε να πάρει τη νίκη με γκολ των Νίκου Νικολού και Λευτέρη Μαυρομούστακου, ενώ έχασε ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ.

* Στη φωτογραφία οι φίλοι του Ερμή που το περασμένο Σαββατοκύριακο ταξίδεψαν στην Κω.

ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΜΑΣ...

Δυσκολεύομαι να γράψω...
Μεγάλωσα με τον Απόλλωνα να πρωταγωνιστεί το Ερασιτεχνικό και αργότερα στη Δ' εθνική. Φέτος είναι ίσως η δυσκολότερη χρονιά της ομάδας την τελευταία 15ετία. Και σήμερα φάνηκε ότι χρειάζεται ένα θαύμα για να μπορέσει η ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία. Ο Απόλλων ποτέ στην ιστορία του δεν υποβιβάστηκε στην Α΄ κατηγορία και δεν πρέπει να το πάθει φέτος. Πρέπει οι λίγοι που πάμε κάθε Σάββατο στο γήπεδο να γίνουμε πολλοί. Θα πρέπει όλοι να ενώσουμε τις φωνές μας για να δώσουμε το απαραίτητο κουράγιο στους ποδοσφαιριστές. Θα πρέπει η ομάδα να αποκτήσει καρδιά από εκείνους που την αγαπούν. Θα είναι λάθος να ξεκινήσουμε τον καταλογισμό ευθυνών. Ολοι, ποδοσφαιριστές και διοίκηση κάνουν ότι είναι ανθρωπίνος δυνατόν. Ισως οι παίκτες θα μπορούσαν να δείξουν λίγο περισσότερο πάθος... Η μεγάλη ευθύνη ανήκει σε εμάς τους φιλάθλους που αφήνουμε την ομάδα χωρίς ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ υποστήριξη. Σήμερα και πάλι ήμασταν λίγοι στις εξέδρες... Δυστυχώς... Το σημερινό παιχνίδι κρίθηκε για τον Απόλλωνα στο 15ο. Μόλις προηγηθήκαμε 2-0 λες και έσβησαν οι μηχανές και η ομάδα εξαφανίστηκε από το γήπεδο. Λες και δεν το πιστεύαμε ότι προηγηθήκαμε 2-0. Από το 15ο έως το 75ο ο Ιάλυσος κυριάρχησε και θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα τέρματα από το τελικό 5-2. Και επειδή οι ήττες φέρνουν γκρίνια στο τέλος αποβλήθηκε (βλακωδώς) με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Κιάρι και μετά τη λήξη του αγώνα ο διαιτητής "κοκκίνησε" και τον αναπληρωματικό Γιώργο Βιτσέντζο για εξύβριση. Στα αποδυτήρια σημειώθηκαν κάποια μικροεπεισόδια.
* Ο Απόλλων μετά από πέντε αγωνιστικές βρίσκεται στην πρότελευταία θέση με μόλις 2 βαθμούς. Υποβιβάζονται τρεις ή τέσσερις ομάδες.

* Το βιντεάκι είναι από το 2-4 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γιώργου Καρίκη.

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...