1 Απρ 2012

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑΤΡΕ ΜΑΣ!


Ακόμη μία θλιβερή είδηση συγκλόνισε τη μικρή μας κοινωνία. Το απόγευμα της Παρασκευής έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 57 ετών ο ιατρός Μιχάλης Μανδραγός που επί 12 χρόνια υπηρετούσε στο Ιατρείο Καλυθιών και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους μας.
Καθημερινά εξέταζε τους ασθενείς, συνταγογραφούσε και ήταν κοντά σε όλους εκείνους που ζητούσαν τη βοήθειά του.
Το πρωί της Πέμπτης και ενώ βρισκόταν στο ιατρείο Καλυθιών αισθάνθηκε αδιαθεσία με αποτέλεσμα να κληθεί ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης (ανεύρυσμα αορτής) αποφασίστηκε να μεταφερθεί άμεσα στην Αθήνα όπου το βράδυ της Πέμπτης υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο. Δυστυχώς λόγω αιμορραγίας δεν άντεξε και τελικά έχασε τη μάχη με τη ζωή αργά το απόγευμα της Παρασκευής αφήνοντας πίσω την σύζυγό του Αγγελική και τα δυο αγγελούδια του τη Νομική και τον Γιώργο.

Στο ιατρείο Καλυθιών άτομα όλων των ηλικιών δεν άντεξαν και ξέσπασαν σε κλάματα γιατί θεωρούσαν τον γιατρό Μιχάλη δικό τους άνθρωπο.
Καλό ταξίδι γιατρέ, ας αναπαύσει ο Θεός τη ψυχή σου.
Σ' ευχαριστούμε για όσα πρόσφερες στο χωριό μας... 



* Η κηδεία του θα γίνει τη Δευτέρα 2 Απριλίου και ώρα 3.00 μ.μ. από τον Ιερό Ναό ταξιαρχών, Νεκροταφείο Ρόδου. Παράκληση της οικογένειάς του είναι αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα στο ορφανοτροφείο Ρόδου. 

HTTA TOY ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΠΟΛΗ



Από το xxsports.gr
Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι ο Εθνικός κατάφερε να πάρει την νίκη  με 3-1 κόντρα στον Απόλλων Καλυθιών.Σκόρερ για τους Αρχιπολενούς χρίστηκαν οι Φλεβάρης, Κουκουτσέλας και Μάριος Μπαιρακτάρης ενώ το τελικό σκόρ έγραψε ο Καντιμοίρης. Με πολλούς νεαρούς παίκτες παρατάχτηκαν οι Καλυθενοί για ακόμα ένα παιχνίδι.
Εικόνα
Καλύτερος και πιο ουσιαστικός ο Εθνικός στο πρώτο εικοσάλεπτο. Κατάφερε να πετύχει δύο γκολ με τον Μπαϊρακτάρη και τον Φλεβάρη. Μετά από το εικοσάλεπτο των γηπεδούχων, ο Απόλλων  βρήκε τα πατήματα του στο γήπεδο, πίεσε και προσπάθησε να μειώσει .Έκλεισε τον Εθνικό στην περιοχή του αλλά δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο γκολ.Όσον αφορά το δεύτερο μισό της αναμέτρησης, ήταν περισσότερο διαδικαστικού χαρακτήρα. Λίγες φάσεις με τον Απόλλων να έχει μια ελαφριά υπεροχή. Ο Εθνικός κατάφερε να πετύχει και τρίτο τέρμα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κουκουτσέλα και τον Καντιμοίρης μείωσε προσωρινά για τους Καλυθενούς γράφοντας το τελικό 3-1. Να σημειωθεί πως ο Απόλλων έδωσε χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς νεαρούς παίκτες.
Φάσεις και γκολ
4’ Ωραία συνεργασία του Μπαϊρακτάρη Η. με τον αδερφό του Μάριο και ο τελευταίος με πλασέ ανοίγει το σκόρ κάνοντας το 1-0.
15’  Μονοκόμματο σουτ από τον νεαρό Φλεβάρη για το 2-0 του Εθνικού.
23’ Σουτ του Κούρλιου αποκρούει ο Καραγιάννης.
30’ Σουτ Καντοιμίρη αποκρούει ο Λουτριώτης.
60’ Ο Καραγιάννης ανατρέπει τον Μπαϊρακτάρη Μάριο με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κουκουτσέλας και ευστόχησε για το 3-0.
80’  Ο Καντιμοίρης βρέθηκε απέναντι από τον Λουτριώτη και με ωραίο πλασέ έκανε το τελικό 3-1.
Διακριθέντες:Από τον Εθνικό δεν υστέρησε κανείς ενώ από τους φιλοξενούμενους προσπάθησαν οι Καντοιμίρης και Συμεωνίδης.
Διαιτησία:Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των Πατσιόπουλου, Καραγιάννη και Λάζου
Εθνικός(Γιώργος Γκάιδας): Λουτριώτης, Κουκουτσέλας, Τσοπανάκης, Φλεβάρης (75’ Φιαμπόλης), Τσακίρης Στ.(45’ Νικολάου), Ταγκάεφ, Πάλλας, Μπαιρακτάρης Μ., Μπαιρακτάρης Η., Κούρλιος, Γκάιδας(65’ Γιαννίκος)
Απόλλων(Δημήτρης Δογιάμας): Καραγιάννης, Φυλακούρης (80’ Καφετζής), Τσίττας, Στάθης(65’ Γενημαχλής), Συμεωνίδης, Κεπέρης, Δεληγιάννης, Ορφανός, Καντιμοίρης, Σταυρής(60’ Σαββούλης), Δημητράς

ΟΛΟΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟ



Περισσότερα από 100 άτομα συμμετείχαν στην 3η βραδιά ποδηλασίας που διοργάνωσε, για άλλη μία φορά, ο πολιτιστικός σύλλογος Καλυθιών Ο ΦΑΡΟΣ. Για 90' μικροί και μεγάλοι ποδηλάτες ξεσήκωσαν το χωριό γυρνώντας από σοκάκι σε σοκάκι. Οι μικροί το απόλαυσαν και δεν ήθελαν να σταματήσουν ενώ οι μεγάλοι ξαναέγιναν παιδιά! Πλέον το ποδήλατο έχει γίνει το σήμα κατατεθέν του χωριού μας... Μοναδικό μελανό σημείο της προσπάθειας κάποιοι οδηγοί που αρνούνταν να συμμορφωθούν στις υποδείξεις και επέμεναν να περάσουν ανάμεσα στα ποδήλατα. Στόχος του ΦΑΡΟΥ είναι η βραδιά ποδηλασίας, τους καλοκαιρινούς μήνες, να μεταφερθεί στους δρόμους του Φαληρακίου με στόχο την συμμετοχή και τουριστών.

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...