10 Ιουν 2014

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ GOOGLE




Τα... αυτοκινητάκια της Google πέρασαν και από τη Ρόδο και κατέγραψαν τους κεντρικούς δρόμους του νησιού και των χωριών. Για να περιηγηθεί ο χρήστης του internet στις Καλυθιές και το Φαληράκι θα πρέπει:
1) επισκέπτεστε τη σελίδα  https://maps.google.com/
2) αναζητάτε το Faliraki
3) κλικάρετε το πορτοκαλί ανθρωπάκι και το σέρνετε πάνω σε δρομους που θα χρωματιστουν γαλάζιοι.
Σύμφωνα με τις εικόνες το "σκανάρισμα" του νησιού έγινε πριν δύο καλοκαίρια γι' αυτό εμφανίζονται και άτομα που έχουν φύγει από τη ζωή.
Πληροφορίες και φωτογραφίες από το http://kalithiesmelissas.blogspot.gr/

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συμπολίτες μου για την στήριξή τους και την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου καθώς και στην παράταξή μας ΡΟΔΙΩΝ ΟΡΑΜΑ του Στράτου Καρίκη. Εύχομαι καλή επιτυχία στο νέο τοπικό συμβούλιο και υπόσχομαι ότι με ισχυρη θέληση και αποφασιστικότητα θα συνεργαστούμε ενωμένοι για το καλό του τόπου μας.
Σε αυτούς τους χαλεπούς καιρού; που ζούμε, είμαστε υποχρεωμένοι να θέσουμε ρεαλιστικούς στόχους και μνα προσπαθήσουμε με μικρά και σταθερά βήματα να τους επιτύχουμε για το καλό του τόπου μας.
Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου,
με εκτίμηση
Παναγιώτης Αντωνάς". 

ΚΛΕΙΝΕΙ ΔΡΟΜΟΣ ΛΟΓΩ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

Ο δήμος Ροδίων, δημοτική ενότητα Καλλιθέας, ενημερώνει ότι η επαρχιακή οδός Καλυθιές - Τραουνού (παράλληλα του ποταμού Ποτού) για διάστημα 10 ημερών θα είναι κλειστή για διέλευση οχημάτων από τις 8 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα λόγω εκτέλεσης εργασιών αντιπλημμυρικής μελέτης.
Η παρέμβαση στην συγκεκριμένη περιοχή κρίθηκε απαραίτητη μετά τις ισχυρές βροχοπτώσεις των τελευταίων ετών που οδήγησαν σε διάβρωση του δρόμου σε συγκεκριμένα σημεία.
Οι εργασίες ξεκίνησαν το πρωί της Τρίτης και αναμένεται να ολοκληρωθούν στο τέλος της επόμενης εβδομάδας.

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...