2 Ιαν 2012

ΠΑΡΤΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ








Στο email του blog ήρθαν φωτογραφίες και βίντεο από φίλους Καλυθενούς που ζουν στην Αυστραλία και είναι κοντά μας καθημερινά με... ηλεκτρονικό τρόπο.
Μοιράζονται μαζί μας τις ευχές για το νέο χρόνο στέλνοντας την αγάπη τους σε φίλους και συγγενείς. Η τεχνολογία μηδενίζει τις αποστάσεις και φέρνει τους ανθρώπους πολύ κοντά. Οπως βλέπετε γιόρτασαν την αλλαγή του χρόνου με χαμόγελα και γλέντι ελληνικό.
Ευχές με πολύ αγάπη και από τις Καλυθιές προς την Αυστραλία!

Η ΠΙΤΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ










Το "πολιτιστικό καμάρι" του χωριού μας η Φιλαρμονική έκοψε το βράδυ της Δευτέρας τη βασιλόπιτα παρουσία του αντιδημάρχου Πολιτισμού κ. Διακοσταματίου, του δημοτικού συμβούλου κ. Φλεβάρη, του προέδρου του τοπικού συμβουλίου κ. Σταυρή και των τοπικών συμβούλων κ.κ. Κώστα και Συρτσάκου. Στην όμορφη εκδήλωση έδωσαν το παρών όλα τα παιδιά που απαρτίζουν τη φιλαρμονική, ο αρχιμουσικός Γιώργος Μαλωίνας και γονείς - μέλη του Συλλόγου Φίλων Φιλαρμονικής Καλλιθέας.
Η Φιλαρμονική τίμησε τον Γιώργο Σαράντη και τη Δέσποινα Γαλατά για την προσφορά τους στις εκδηλώσεις και την αγορά απαραίτητων οργάνων και στολών.
Ο αντιδήμαρχος κ. Διακοσταματίου υποσχέθηκε πως ο Πολιτιστικός Οργανισμός θα αγοράσει όσα όργανα είναι απαραίτητα για τη Φιλαρμονική και επίσης θα προσπαθήσει για την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου Φίλων Φιλαρμονικής.
Από την πλευρά του ο Γιάννης Φλεβάρης σημείωσε πως υπάρχει αγωνία για το αν θα διατηρηθεί το υψηλό επίπεδο που υπάρχει τα τελευταία χρόνια στη Φιλαρμονική μας ενώ αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια για το έργο του Γιώργου Μαλωίνα και των παιδιών.
Την ηθική και οικονομική στήριξη στη Φιλαρμονική εξέφρασαν ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου κ. Σταυρή και ο εφημέριος της εκκλησίας μας Πατήρ Μιχαήλ Κουτσονούρης.
Το φλουρί από πλευράς των μουσικών της Φιλαρμονικής βρήκε ο Σταμάτης Νικολός.

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...