4 Μαΐ 2010

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΔΟΥ-ΛΙΝΔΟΥ

Στο email του blog έφτασε η παρακάτω διαμαρτυρία για τα έργα που έγιναν στη Ρόδου-Λίνδου:
Θελω να σχολιασω 2 σοβαρα προβληματα που παρατηρουνται στον δρομο στην μεγαλη ευθεια του Φαληρακιου
1) Τα φαναρια που ειναι από την διασταυρωση Πλατανος μεχρι τα φαναρια στην περιοχη Κυριαζή είναι τελειως αριθμιστα. Οταν πηγαινεις από Αφαντου προς Ρόδο όταν σταματησεις με κοκκινο στον Πλατανο περιμενεις. Οταν αναψει το πρασινο ξεκινας και μετα από μισό λεπτο σε πιανει παλι κοκκινο στο επόμενο (προς οδο ερμου). Αφου περιμενεις και παλι όταν αναψει το πρασινο ξεκινας και σε ενα λεπτο σε ξαναπιανει κοκκινο στο 13 χλμ.Α φου περιμενεις και παλι ξεκινας και σε ξαναπιανει κόκκινο στου Κυριαζή. Ας τα ρυθμισουνε λοιπον και οταν ξεκινησεις από το πρωτο με πρασινο τοτε να βρισκεις πρασινο και στα επομενα!!!!
Επισης το φαναρι που ειναι στο 13 χλμ κραταει πολυ ώρα το κοκκινο και λιγοτερο το πρασινο. Εαν ειναι δυνατον. Δινει περισσότερο χρονο στον παραδρομο παρα στον κεντρικο δρομο. Το ιδιο συμβαινει και στο φαναρι στην οδο ερμου. Περιμενεις δηλαδη περισσότερο χρονο με κοκκινο στον κεντρικο δρομο!!!

2) Φτιαξανε κατι νησιδες στην ευθεια του Φαληρακιου με την διασταυρωση προς την οδο Ερμου που τοποθετησαν και φαναρια. Η νησιδα όμως φτιάχτηκε πανω στις λωριδες του δρομου με αποτέλεσμα οταν εισαι με κατευθυνση προς Ρόδο συμβαινει το εξής: τα αυτοκινητα που θελουν να στριψουν προς Καλλιθεα ή κεντρο Φαληρακιου σταματουν στην δεξια λωριδα. Αυτοι που θελουν να πανε στη Ρόδο στην αριστερή. Οταν αναψει το πρασινο αυτος που πηγαινει προς Ρόδο,ξαφνικα η λωριδα στενευει (γιατι πάνω της έγινε η νησιδα) με αποτελεσμα να μην χωραει το αυτοκινητο,ιδιαιτερα όταν εχει διπλα του από δεξια δηλαδη αυτοκινητο που δεν έστριψε δεξια για Καλλιθεα αλλά συνεχιζει για Ροδο. Δεν χωρανε 2 αυτοκινητα!!!!
Στο ιδιο σημειο τωρα οταν ερχεσαι από Ρόδο και θες να στριψεις προς Καλλιθεα (αριστερα δηλαδη) δεν υπαρχει λωριδα (αφου εχει μπει η νησιδα). Σταματας στο κοκκινο φαναρι αλλά αυτος που ειναι πισω από εσενα ενω έχει πρασινο για να παει προς Αφαντου δεν μπορει γιατι περιμενεις εσυ που εχεις κοκκινο. ΑΙΣΧΟΣ!!
Επισης η δεξια λωριδα από Ροδο προς Φαληρακι κοντα στην διασταυρωση με την ερμου ειναι αισχος,ολο λακκουβες και σαμαρακια,αυτο εγινε από τα εργα που παραδωσανε την λωριδα πριν από 1 μηνα

Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ φύλλο 151


Κυκλοφορεί σήμερα στα περίπτερα Καλυθιών, Φαληρακίου, Κοσκινού (δίπλα στο νηπιαγωγείο) και Ψίνθου

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...