21 Οκτ 2021

Η ΧΡΥΣΗ ΛΑΔΟΠΙΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΛΗΡΑΚΙ

Χρυσή διάκριση για ένα προϊόν που παράγεται στο Φαληράκι από Καλυθενή οικογένεια και διανέμεται σε όλη την Ελλάδα ενώ τα τελευταία χρόνια υπάρχουν συμφωνίες διανομής και σε πολλές χώρες του εξωτερικού. 
Η Ροδίτικη Λαδόπιτα που δημιούργησαν ο Δημήτρης Ατσαλάκης και η Σάντρα Γκιουζέπου σαρώνει τα βραβεία και επιβεβαιώνει συνεχώς την υψηλή ποιότητά της. Με συνεχή παρουσία σε εκθέσεις παραδοσιακών προϊόντων διαφημίζει το νησί και τον τόπο μας. Η παραγωγή των προϊόντων γίνεται στην έδρα της εταιρείας, στο πρώην εμπορικό κέντρο Κρανίδη στο Φαληράκι και φυσικά οι καταναλωτές μπορούν να την βρουν σε καταστήματα εστίασης και προϊόντων διατροφής σε όλη τη Ρόδο.  

https://www.greektastebeyondborders.com/listing/%cf%81%ce%bf%ce%b4%ce%b9%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%b7-%ce%bb%ce%b1%ce%b4%ce%bf%cf%80%ce%b9%cf%84%cf%84%ce%b1/?fbclid=IwAR1b6EYkBxtYpReFM8NmtwhxZeq8_XLn-1MztvrZSDhYteaWxkzfK6RWynw  

 Άλλη μια σημαντική ΔΙΑΚΡΙΣΗ για την οικογένεια προϊόντων της «ΡΟΔΙΤΙΚΗΣ ΛΑΔΟΠΙΤΤΑΣ» είναι γεγονός!

Με την απόκτηση του πολύτιμου Πιστοποιητικού Αρίστης Ποιότητας – Χρυσού Βραβείου:AUTHENTIC TASTE OF GREECE 2021 & 2022 - «ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΕΥΣΗΣ» του οργανισμού GREEK TASTE BEYOND BORDERS GTBB.


Η κατάκτηση αυτή αποτελεί επιστέγασμα της μακρόχρονης προσήλωσης μας στις αυθεντικές παραδοσιακές αξίες της γαστρονομίας του τόπου μας και την ποιοτική ελληνική γεύση!

Ο οργανισμός του Greek Taste Beyond Borders® GTBB πιστοποίησε-βράβευσε την εταιρία ΡΟΔΙΤΙΚΗ ΛΑΔΟΠΙΤΤΑ, για την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων της και την συμβολή της στην διατήρηση της αυθεντικής ελληνικής γεύσης, της παράδοσης και των τοπικών παραδοσιακών γεύσεων.


Η διαδικασία πιστοποίησης-βράβευσης που εκδίδεται με αριθμό πρωτοκόλλου αρχειοθέτησης φακέλου του οργανισμού GTBB βασίστηκε στο GTBB prototype που ενσωματώνει σύγχρονη μέθοδο αξιολόγησης πολλών παραγόντων με την εποπτεία της ειδικής επιτροπής των taste experts του GTBB. Το σήμα του Authentic Taste of Greece Gold Award αποτελεί ένα ισχυρό διαπιστευτήριο ποιότητας με χρήση σαν στάμπα πάνω στα Ελληνικά προϊόντα με σκοπό την ανάδειξη τους στα ράφια της παγκόσμιας αγοράς.


Σχετικά με τα ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΕΥΣΗΣ:

Το Authentic taste of Greece | Gold Award είναι η χρυσή διαπίστευση της αξίας των εκπροσώπων της ελληνικής γεύσης και ο στρατηγικός σύμμαχος στα ράφια της παγκόσμιας αγοράς ή στα taste locations σε κάθε μέρος του κόσμου. Το σήμα προστατεύεται από αντιγραφείς σύμφωνα με τους νόμους του παγκόσμιου εμπορίου – trademark.
Δημιουργήθηκε στις αρχές του 2019. Copyright 2019-20 | Authentictasteofgreece.gr “ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΕΥΣΗΣ®”

Δείτε φωτογραφίες από τη διαδικασία παραγωγής στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Φαληράκι

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...