7 Μαΐ 2008

ΠΑΝΤΟΥ ΠΛΑΚΕΣ


Και ξαφνικά σήμερα το πρωί, χωρίς καμμία προειδοποίηση, τα συνεργεία έπιασαν δουλειά στην πλατεία και αποφάσισαν να... καταστρέψουν άλλον έναν δρόμο. Οι πλάκες της ντροπής θα στρωθούν και στο δρόμο από την πλατεία προς το Πευκάκι σε υλοποίηση σχετικής μελέτης. Η νέα ταλαιπωρία θα κρατήσει περίπου έναν μήνα για να βλέπουν και οι τουρίστες με τι μαεστρεία γίνονται τα δημόσια έργα στην Ελλάδα. Και μετά θα ξεκινήσει η επόμενη ταλαιπωρία με τις σπασμένες πλάκες και την αντικατάστασή τους. Φαίνεται ότι ο δήμαρχος και οι σύμβουλοί του αποφάσισαν ότι οι πλάκες είναι ΑΡΙΣΤΗΣ κατασκευής και τελικά θα τις βάλουν παντού στο χωριό.

Υ.Γ. Λέτε τώρα με το σκάψιμο να βγουν στην επιφάνει τα... κρυμμένα λύματα;
UPDATE Πριν από λίγο μίλησα με τον εργολάβο Παπακώστα και μου είπε ότι ο δρόμος από την πλατεία μέχρι το Πευκάκι θα γίνει πεζόδρομος, θα στρωθεί με μάρμαρο και σε ορισμένα σημεία θα υπάρχουν ξύλινες πέργκολες για την σκιά αλλά και συντριβάνια... Μαγικά πράγματα, μακάρι τελικά να εφαρμοστούν!

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...