26 Μαρ 2014

ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ


Την πρώτη αθλητική διοργάνωση θα φιλοξενήσει τις επόμενες ημέρες το νέο κλειστό γυμναστήριο στην περιοχή Λειβάδεια Φαληρακίου.
ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΝΕΩΝ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΥΘΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΟΠΑΡ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΑΚΙ.
ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28-3-14 ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 30-3-14.

Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ 1ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Η Γιορτή της 25ης Μαρτίου στο 1ο Δημοτικό Σχολειό Καλυθιών






Μία πραγματικά υπέροχη γιορτούλα, αφιερωμένη στην Εθνική Παλιγγενεσία και στον Ευαγγελισμό, παρουσίασαν οι μαθητές της Γ΄ τάξης του 1ου Δημοτικού Καλυθιών.
Ποιήματα, σκετς, παραδοσιακοί χοροί και τραγούδια, ξαναζωντάνεψαν στη μνήμη μας την κορυφαία στιγμή της πορείας του Έθνους μας.

Συγχαρητήρια πολλά αξίζουν στους μαθητές της Γ΄ τάξης και τις δασκάλες τους Βασιλική Γαλατά και Κακιού Δέσποινα καθώς και σ’ όλους τους εκπαιδευτικούς που συνετέλεσαν στην παρουσίασή της.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ


Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων  του 1ου Δημοτικού Σχολείου Καλυθιών
ευχαριστεί θερμά το Χορευτικό Εργαστήρι Τερψιχόρη για για την παραχώρηση φορεσιών σε μαθητές προκειμένου να επιτευχθεί η συμμετοχή τούς στις παρελάσεις 7ης Μαρτίου και 25ης Μαρτίου.

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...