14 Φεβ 2023

ΚΑΛΥΘΕΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΑΠΌ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ '70

 

Με δηλώσεις τους ο πρόεδρος του ΦΑΡΟΥ κ. Χατζηγεωργίου, Αντιδήμαρχος Καλλιθέας κ. Σταυρής, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ κ. Κολιάδης και ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου κ. Αντωνάς μίλησαν για τη διοργάνωση της Καρναβαλικής παρέλασης και εξέφρασαν την αισιοδοξία τους ότι δεν θα υπάρχουν προβλήματα.
Ο κ. Αντωνάς στάθηκε στη μεγάλη παράδοση των Καλυθιών σε αποκριάτικες εκδηλώσεις σημειώνοντας ότι η παρέλαση αρμάτων γίνεται στο χωριό από τη δεκαετία του '70.
Ο κ. Χατζηγεωργίου ευχαρίστησε όλους όσοι βοήθησαν για να υλοποιηθεί η μεγάλη εκδήλωση ενώ ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ κ. Κολιάδης σημείωσε ότι οι σύλλογοι των Καλυθιών δημιουργούν παράδοση στις μεγάλες και σημαντικές εκδηλώσεις.
Ο κ. Σταυρής επισήμανε ότι όλα τα αιτήματα γίνονται δεκτά από τον κεντρικό Δήμο.
Στην παρέλαση της Κυριακής θα συμμετάσχουν με πεζοπόρα τμήματα όλα τα σχολεία των Καλυθιών ενώ στο ξεκίνημα της εκδήλωσης θα υπάρχει μουσική παρέλαση της Φιλαρμονικής Καλυθιών και χορευτικό πρόγραμμα από την Τερψιχόρη.
Εχουν δηλώσει ήδη συμμετοχή 10 άρματα και δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες αυτός ο αριθμός θα αυξηθεί.
Να σημειωθεί ότι άτομα με διακριτικά θα βοηθάνε τους επισκέπτες να κατευθυνθούν στους χώρους στάθμευσης που έχουν ήδη βρεθεί.  

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ "ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΝ" ΟΙ ΚΑΛΥΘΙΕΣ

 Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι προετοιμασίες για το Καλυθενό Καρναβάλι 2023 που θα φιλοξενηθεί στην πλατεία και τους δρόμους του χωριού την προσεχή Κυριακή 19 Φεβρουαρίου με ώρα έναρξης 2.00 μ.μ. 

Την παρουσίαση του καρναβαλιού θα κάνει ο γνωστός κωμικός Φάνης Λαμπρόπουλος ενώ θα μας διασκεδάσουν με τα τραγούδια τους, ο Αναστάσιος Ράμμος και ο Στέφανος Πιτσινιάγκας.

Στην αίθουσα του πρώην Δημαρχείου Καλλιθέας τα μέλη του ΦΑΡΟΥ, ενημέρωσαν τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου για τις διαδρομές, το κλείσιμο δρόμων, τους χώρους πάρκινγκ και άλλα οργανωτικά θέματα.
Παρουσία του Χωρικού Αντιδημάρχου κ. Σταυρή και του Προέδρου του ΔΟΠΑΡ κ. Κολιάδη έγινε η παρουσίαση της μεγάλης εκδήλωσης και απευθύνθηκε κάλεσμα σε όλους του Ροδίτες να έρθουν στις Καλυθιές για γλέντι και ξεφάντωμα. 
Πριν το ξεκίνημα της σύσκεψης η Καλυθενή Βουλευτής Δωδεκανήσου κα Μίκα Ιατρίδη βρέθηκε στην αίθουσα και ευχήθηκε καλή επιτυχία στους διοργανωτές.
Μεταφέρθηκε χαιρετισμός και από τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού κ. Μπάρδο με ευχές για επιτυχία των Καρναβαλικών εκδηλώσεων. 






Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...