13 Μαΐ 2010

Η ΡΟΔΟΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ



ΧΑΘΗΚΕ ΣΚΥΛΟΣ-ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ


Εδώ και λίγες ημέρες έχει χαθεί, από τις Καλυθιές, το σκυλάκι της φωτογραφίας. Ακούει στο όνομα Ντρούλη και έχει χαρακτηριστικές καφέ βούλες στο τρίχωμά του. Αν κάποιος το έχει δει να τριγυρνάει ας επικοινωνήσει με τους ιδιοκτήτες του στο τηλ. 6945381939.
Ο σκύλος που χάθηκε είναι πολύ ήσυχος και δεν υπάρχει φόβος να επιτεθεί σε όποιον τον πλησιάσει.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΙΚΑΣ ΙΑΤΡΙΔΗ-ΡΑΓΚΟΥΣΗ

Τα αιτήματα των ΟΤΑ του Νομού Δωδεκανήσου για τις έδρες της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου και τον «Καλλικράτη» μετέφερε σήμερα στον Υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση, η Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μίκα Ιατρίδη, που συναντήθηκε μαζί του το πρωί.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η Δωδεκανήσια Βουλευτής κατέθεσε στον υπουργό την αγωνία της για το μέλλον των νησιών μας, μετά την εφαρμογή της διοικητικής μεταρρύθμισης και το προτεινόμενο χωροταξικό καθώς και τον προβληματισμό της για την ασάφεια στον τρόπο χρηματοδότησης των ΟΤΑ.
Η ίδια ζήτησε από τον κ. Ραγκούση να επανεξετάσει την πρόταση του για την έδρα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου στον Πειραιά, με την μεταφορά της στη Ρόδο, που πλήττεται ποικιλοτρόπως, από το δόγμα της Κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού, για ένα Δήμο για κάθε νησί.
Ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Γιάννης Ραγκούσης εξέφρασε την άποψη ότι η νέα αρχιτεκτονική της αυτοδιοίκησης και της αποκεντρωμένης κρατικής διοίκησης είναι μια μεγάλη εθνική υπόθεση, η αξία της οποίας γίνεται αντιληπτή στο σύνολο της, από την πλειοψηφίας της ελληνικής κοινωνίας καθώς η προσπάθεια γίνεται με γνώμονα το καλό των πολιτών.
Η κα. Ιατρίδη, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου στη Βουλή, θα τοποθετηθεί, επί των προτάσεων του Υπουργού Εσωτερικών, για την αναγκαιότητα να είναι η Ρόδος η έδρα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου.

Ο ΗΛΙΟΣ ΑΝΑΤΕΛΛΕΙ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΑΚΙ




Την ώρα που ο ήλιος... ξυπνάει, τα χρώματα χορεύουν και δημιουργούν μαγικές εικόνες στο Φαληράκι μας. Καλό καλοκαίρι σε όλους!

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...