3 Φεβ 2014

HTTA ME ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΔΙΚΙΑ



Εξαιρετική παρουσία είχαν τα "πιτσιρίκια" του Απόλλωνα στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου κόντρα στον Διαγόρα. Μπορεί η ομάδα μας να γνώρισε δεύτερη συνεχόμενη ήττα με το ίδιο σκορ (2-0) αλλά σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Αντίμαχο ο Απόλλων παρουσιάστηκε βελτιωμένος.
Οι πολλές απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών (Μουτσοντέμι, Μαυρομούστακος, Δημητράς, Φυλακούρης, Σιέχ, Χατζηγεωργίου) έχουν αλλοιώσει το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας και αναγκαστικά παίρνουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής οι ποδοσφαιριστές της εφηβικής ομάδας. Είναι σίγουρο πως ο Απόλλων τα επόμενα χρόνια θα στηρίζεται σε αξιόλογους δικούς του ποδοσφαιριστές.
Το απόγευμα της Κυριακής ο Απόλλων θα μπορούσε να διεκδικήσει βαθμό ή βαθμούς εάν ο διαιτητής Μπερδεμπές έκανε το αυτονόητο, δηλαδή καταλόγιζε πέναλτι στην ανατροπή του Παπανικολάου και απέβαλε τον Λαμάι την στιγμή που το αποτέλεσμα παρέμενε 0-0. Το βίντεο της ιστοσελίδας rodostv.gr είναι ξεκάθαρο. Ο Απόλλων αδικήθηκε σε μία φάση που είναι αλλοίωση αποτελέσματος.
Η σύνθεση: ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Καμπούρης, Στάθης, Κιόττου (75’ Ροδίτης), Σαββούλης, Μιχαλάς (27’ Πιέρο), Σκόρπος, Τσαλίκης, Σταυρής (57’ λ.τ. Κώστας), Παπανικολάου, Κυρίτσης, Κίτσος

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Τραγωδία με λαθρομετανάστες στην θαλάσσια περιοχή Λαδικό-Αντονι Κουίν Φαληρακίου.
 Τα ξημερώματα της Δευτέρας εντοπίστηκαν στο Λαδικό 8 μετανάστες Συριακής υπηκοότητας στη θάλασσα. Αμεσα κινητοποιήθηκαν το Λιμενικό Σώμα και η Αστυνομία και τους περισυνέλεξαν ενώ χρειάστηκε ασθενοφόρο να μεταφέρει 4 από αυτούς στο νοσοκομείο αφού αντιμετώπιζαν συμπτώματα υποθερμίας από την πολύωρη ταλαιπωρία τους στα νερά του Αιγαίου.
Μετά από λίγες ώρες εντοπίστηκε νεκρός (από πνιγμό) στην ίδια περιοχή άλλος ένας μετανάστης από την Συρία που σύμφωνα με τις μαρτυρίες επέβαινε στην ίδια βάρκα με τους 8 διασωθέντες. Οι Σύριοι είπαν στους Λιμενικούς πως ο κυβερνήτης-διακινητής τους διέταξε να πέσουν στο νερό από τη βάρκα προκειμένου αυτός να διαφύγει.
Οι αρχές αναμένουν νέα κύματα λαθρομεταναστών στις ανατολικές ακτές της Ρόδου αφού οι πληροφορίες αναφέρουν πως χιλιάδες Σύριοι βρίσκονται στα απέναντι Τουρκικά παράλια περιμένοντας να πληρώσουν χρήματα για να έρθουν σε έδαφος της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Η επίσημη ενημέρωση:

Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου από την Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου για την ύπαρξη οκτώ (08) αλλοδαπών στην παραλία «ΑΝΤΟΝΙ ΚΟΥΙΝ» Ρόδου.
Άμεσα στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής μετέβησαν στην εν λόγω περιοχή και εντόπισαν τους ανωτέρω αλλοδαπούς, οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων και δήλωσαν ότι υποχρεώθηκαν να πέσουν στη θάλασσα από τον κυβερνήτη – διακινητή φουσκωτού ταχύπλοου σκάφους που τους μετέφερε.
Επίσης οι αλλοδαποί ενημέρωσαν ότι στο σκάφος επέβαινε ένας (01) ακόμα άνδρας, η τύχη του οποίου αγνοείτο.
Άμεσα ξεκίνησε έρευνα από ξηράς με στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ρόδου και από θαλάσσης από Ναυαγοσωστικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., προσωπικό του οποίου εντόπισε και περισυνέλεξε πλησίον του όρμου «ΑΝΤΟΝΙ ΚΟΥΪΝ» τον αγνοούμενο χωρίς τις αισθήσεις του και τον μετέφερε αρχικά στο λιμάνι Μανδρακίου Ρόδου και από εκεί μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Ρόδου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου


Δείτε φωτογραφίες από την επιχείρηση τα ξημερώματα της Κυριακής

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...