5 Ιαν 2013

ΜΠΗΚΕ ΣΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΝΙΚΗ


Ποδαρικό με το δεξί έκανε ο Απόλλων Καλυθιών στο 2013. Το απόγευμα του Σαββάτου η ομάδα μας  στην πρεμιέρα του 2ου γύρου της Α΄ κατηγορίας Δωδεκανήσου νίκησε 1-0 τη Δόξα Ψίνθου με γκολ που πέτυχε ο Γιάννης Αρχοντούλης στα τελευταία δευτερόλεπτα του πρώτου ημιχρόνου.
Η ομάδα μας ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και έχασε κλασικές ευκαιρίες για να πετύχει περισσότερα τέρματα.
Η Δόξα απείλησε στο ξεκίνημα της επανάληψης αλλά δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης. Μετά το 70' ο Απόλλων βρήκε κενά στην άμυνα των Ψινθενών αλλά δεν μπόρεσε να μετατρέψει σε γκολ τις κλασικές ευκαιρίες που δημιούργησε.
Ο Απόλλων αγωνίστηκε με τους: Χατζηνικόλα, Κίτσο, Φυλακούρη, Στάθη, Γ. Κυριαζή (Γ. Ορφανό), Βιτσέντζο, Μ. Κυριαζή, Μουτσοντέμι, Δημητρά (Μαυρομούστακο), Αρχοντούλη, Σταυρή (Α. Ορφανό) 

ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ!






Σε μία ζεστή εκδήλωση το βράδυ της Παρασκευής η Φιλαρμονική Καλλιθέας έκοψε τη βασιλόπιτά της. Το παρών έδωσαν εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής, της εκκλησίας και πλήθος κόσμου που στηρίζει την προσπάθεια του αρχιμουσικού Γιώργου Μαλωίνα και των μουσικών του.
Ο Σύλλογος Φίλων Φιλαρμονικής με πρόεδρο τον Γιώργο Καβουσανάκη βράβευσε, μεταξύ των άλλων, μέλη της Εκκλησιαστικής Επιτροπής Καλυθιών για την προσφορά τους στη λειτουργία της Φιλαρμονικής.
Παρά τις δυσκολίες της εποχής το μουσικό καμάρι του χωριού μας παραμένει "ζωντανό" και μαγεύει κάθε γωνιά του νησιού με μελωδίες!
* Τυχερός της βραδιάς ο νεαρός μουσικός Ηλίας Δούης που βρήκε το φλουρί της βασιλόπιτας.

ΚΛΕΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟΝ ΜΑΝΙΑ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ


Τα δημοσιεύματα των Σαββατιάτικων αθλητικών εφημερίδων συνεχίζουν το θέμα του ενδιαφέροντος του Παναθηναϊκού για την απόκτηση του Μιχάλη Μανιά. Ολα τα ρεπορτάζ συμφωνούν ότι ο Παναθηναϊκός, άμεσα την επόμενη εβδομάδα, θα επιδιώξει να κλείσει τον Καλυθενό επιθετικό προκειμένου να τον εντάξει στο έμψυχο δυναμικό του από το προσεχές καλοκαίρι.
Αν τελικά επιβεβαιωθούν τα ρεπορτάζ (οι πληροφορίες διαρρέουν από το στρατόπεδο του Παναθηναϊκού) τότε ο Μιχάλης Μανιάς θα έχει κάνει πραγματικότητα το όνειρο κάθε μικρού παιδιού που ξεκινάει να μαθαίνει ποδόσφαιρο στις ακαδημίες του χωριού του.
Θα γίνει ο πρώτος ποδοσφαιριστής από τις Καλυθιές που θα αγωνιστεί σε μία από τις κορυφαίες ιστορικές ομάδες του Ελληνικού ποδοσφαίρου.


Το ρεπορτάζ της GOALNEWS:


Το «παιδομάζωμα» όλων των αξιόλογων ταλέντων της ελληνικής αγοράς από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού συνεχίζεται, με το όνομα του επιθετικού του Απόλλωνα Σμύρνης Μιχάλη Μανιά (όπως σας αποκάλυψε χθες το «Goal») να είναι ο επόμενος «στόχος» που παρακολουθείται και τσεκάρεται εξονυχιστικά από τους «πράσινους».
Με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες 1-2 εβδομάδες -εφόσον δοθεί το τελικό «ΟΚ»- να γίνει κίνηση από το «τριφύλλι» για να «καπαρωθεί» ο νεαρός φορ, όπως έγινε με τις περιπτώσεις των Ντίνα και Ανάκογλου.
Οι «πράσινοι» παρακολουθούν εδώ και καιρό τον Μανιά, ο οποίος έχει πολύ καλή παρουσία στο φετινό πρωτάθλημα της Football League με 5 γκολ σε 12 αγώνες κι άλλα δύο τέρματα στην εντυπωσιακή πρόκριση της «ελαφράς ταξιαρχίας» επί του ΟΦΗ στο Κύπελλο (2-0). Ανθρωπος του Παναθηναϊκού θα τον «τσεκάρει» εκ νέου την Κυριακή στην εκτός έδρας αναμέτρηση του Απόλλωνα με τον Πανσερραϊκό (έχοντας στραμμένη την προσοχή του και στον Ανάκογλου) κι εφόσον δώσει θετικό report και σ' αυτό το ματς, είναι πολύ πιθανό να κινηθούν οι διαδικασίες για να κλείσει. Ισως και για τώρα, αφού μετά την αποχώρηση του Πετρόπουλου και την επικείμενη «έξοδο» του Φορναρόλι, η επίθεση του Παναθηναϊκού θα μείνει πλέον μόνο με τους Τοτσέ και Αποστολόπουλο μέχρι το καλοκαίρι.

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...