10 Φεβ 2012

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ

Ως πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Καλυθιών, ένα χρόνο μετά την ανάληψη των καθηκόντων μου νιώθω την υποχρέωση να ευχαριστήσω όλους εκείνους που στηρίζουν το σχολείο μας σε αυτή την κρίσιμη στιγμή που περνάει η χώρας μας και ο χώρος της εκπαίδευσης.
Αρχικά οφείλω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους άξιους συνεργάτες μου στον σύλλογο που δίνουν και τη ψυχή τους για το σχολείο.
Ενα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όσους έχουν βοηθήσει με οικονομική ενίσχυση ή με προσφορά εθελοντικής εργασίας ή με προσφορά προϊόντων. Εχουν βάλει ένα λιθαράκι στην εύρυθμη λειτουργία του Γυμνασίου Καλυθιών.
Ενα ιδιαίτερο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην μεταφορική εταιρεία ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΣ και το προσωπικό της για την πολύτιμη συνεισφορά στην μεταφορά λυόμενης αίθουσας από το 1ο δημοτικό σχολείο στον χώρο του γυμνασίου. Για τον ίδιο λόγο ευχαριστώ τον κ. Τάκη Σαράντη και όσους βοήθησαν σε αυτό το εγχείρημα.
Από τα βάθη της καρδιάς μου ευχαριστώ τον διευθυντή και το υπόλοιπο εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου μας.
Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε πρέπει να βοηθήσουμε τα παιδιά να έχουν ένα ελπιδοφόρο μέλλον. Τους το χρωστάμε.
Ευχαριστώ
Κωνσταντίνος Φώτης
Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Καλυθιών

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΙ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ

Αποκριάτικο πάρτι το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στο 2ο δημοτικό σχολείο Καλυθιών. Οι γονείς και οι μαθητές του 2ου δημοτικού σχολείου Καλυθιών διοργανώνουν μασκέ πάρτι με ώρα έναρξης 5.00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου.
"Θα παίξουμε και θα γελάσουμε, θα χορέψουμε και θα διασκεδάσουμε", αναφέρει η πρόσκληση.
Απαραίτητο αξεσουάρ οι αποκριάτικες στολές και οι μάσκες...
Είσοδος ελεύθερη.

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...