10 Απρ 2013

ΝΕΟ ΤΣΙΜΕΝΤΕΝΙΟ ΚΑΠΑΚΙ ΣΤΟ ΦΡΕΑΤΙΟ


Μετά την ανάρτηση στο blog οι αρμόδιοι κινητοποιήθηκαν και τοποθέτησαν νέο καπάκι στη θέση του μεταλλικού που κλάπηκε από φρεάτιο στο δρόμο Καλυθιές-Ψίνθος πριν την στροφή γι' Αφάντου.
Το νέο καπάκι είναι από τσιμέντο προκειμένου να αποτραπεί νέα αφαίρεση από τους γνωστούς-αγνώστους που ειδικεύονται στην αφαίρεση και πώληση μετάλλων.
* Το blog περιμένει από φωτογραφίες και καταγγελίες από επικίνδυνες καταστάσεις που υπάρχουν στην περιοχή μας.

ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ



      Η οικογένεια του Α.Σ. Απόλλων Καλυθιών συμπαρίσταται στον πόνο του προέδρου του Φοίβου Κρεμαστής Άκη Δελαπόρτα  μετά το ξαφνικό χαμό του γιού του Φίλιππου και στου ποδοσφαιριστή του Φοίβου Ευτύχη Τζιβίλογλου  για το χαμό του αδελφού του Γιάννη. Εκφράζουμε με τον τρόπο αυτό στον Άκη και στον Ευτύχη, στις οικογένειές τους και σε όλη την οικογένεια του Φοίβου τα θερμά μας συλλυπητήρια.
       Επίσης εκφράζουμε στα αδέλφια Στέργο και Μάκη Χατζηγεωργίου και στον πατέρα τους Γεώργιο, παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, τα θερμά μας συλλυπητήρια για το χαμό της αγαπημένης μητέρας και συζύγου τους.
       O Σύλλογος Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Απόλλωνα Καλυθιών συμπαρίσταται στον πόνο του προέδρου του Φοίβου Κρεμαστής Άκη Δελαπόρτα  μετά το ξαφνικό χαμό του γιού του Φίλιππου και στου ποδοσφαιριστή του Φοίβου Ευτύχη Τζιβίλογλου  για το χαμό του αδελφού του Γιάννη. Εκφράζουμε με τον τρόπο αυτό στον Άκη και στον Ευτύχη, στις οικογένειές τους και σε όλη την οικογένεια του Φοίβου τα θερμά μας συλλυπητήρια.
       Επίσης εκφράζουμε στα αδέλφια Στέργο και Μάκη Χατζηγεωργίου και στον πατέρα τους Γεώργιο, παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα, τα θερμά μας συλλυπητήρια για το χαμό της αγαπημένης μητέρας και συζύγου.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΟΥΣΟΥΡΝΑ ΣΕ ΚΑΛΥΘΙΕΣ-ΚΛΕΙΣΤΟ




Τη Δημοτική Ενότητα Καλλιθέας επισκέφθηκε την  Τρίτη ο δήμαρχος Ρόδου Στάθης Κουσουρνάς, παρουσία του αρμόδιου αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων και Υποδομών κ. Μιχάλη Χριστοδούλου, του Γενικού Γραμματέα του Δήμου κ. Παύλου Τσίπρα και μηχανικών των Τεχνικών Υπηρεσιών.
Το πρωί έγινε αυτοψία στο έργο με γενικό τίτλο «Βελτίωση-αναβάθμιση οδού Ρόδου- Καλλιθέας, Πεζοδρόμιο-Ποδηλατόδρομος» που βρίσκεται σε εξέλιξη μπροστά από το πολιτιστικό μνημείο της Καλλιθέας. Το πεζοδρόμιο έχει σχεδόν ολοκληρωθεί στο σημείο μπροστά από τις Πηγές Καλλιθέας.
Επόμενος σταθμός ήταν το Κλειστό Γυμναστήριο της Δημοτικής Ενότητας Καλλιθέας στο Φαληράκι στο οποίο οι εργασίες έχουν ολοκληρωθεί σε ποσοστό πάνω από 90% και με τη σύνδεσή του με το αποχετευτικό δίκτυο θα είναι σύντομα έτοιμο για χρήση.
Το Κλειστό Γυμναστήριο θα μπορεί να φιλοξενήσει αθλητικές δραστηριότητες όλου του νησιού της Ρόδου και όπως τόνισε ο δήμαρχος θα φιλοξενεί πανελλήνιες αθλητικές δραστηριότητες ενώ θα λειτουργεί και ως συνεδριακό κέντρο αλλά και εκθεσιακός χώρος.
Ακολούθως ο δήμαρχος επισκέφτηκε τη Δημοτική Κοινότητα Καλυθιών, όπου παρουσία του χωρικού αντιδημάρχου κ. Αθηνόδωρου Κωνσταντίνου, του προέδρου της δημοτικής ενότητας κ. Μιχάλη Σταυρή και των τοπικών Συμβούλων κ.κ. Σάκη Πολυχρόνη και Παναγιώτη Αντωνά πραγματοποιήθηκε σύσκεψη, στα γραφεία της Κοινότητας.
Τέθηκαν θέματα καθημερινότητας με κύριο αυτό της καθαριότητας εν όψει και του ξεκινήματος της σαιζόν ενώ εξετάστηκαν ζητήματα που αφορούν έργα τα οποία κρίνονται απαραίτητα όπως είναι οι ασφαλτικές αποκαταστάσεις.
Ανάλογη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε αργότερα στην Δημοτική Κοινότητα Ψίνθου, στην οποία μετείχαν η πρόεδρος κ. Λαμπρινή Πλίγκου, και οι τοπικοί συμβούλοι κ.κ Αντώνης Κωστομοίρης, Γιώργος Παπανικολάου και Θαρρενός Τσούλλος.

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...